Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok ha a 17...

Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés
Az abortusz, és az örökbeadás nem opcio nála. A barátja elhagyta, és mivel ellenzi az abortuszt. Úgy dönt nem szól a szüleinek, mert ők nem partnerek a dologban.Nem akarnák a babát. Csak akkor mondja el, ha nem lehet elvetetni. Ti szülőként örülnétek így az unokának? Büszkék lennétek a lányotokra, hogy nem adja fel az elveit, miután beletörődtettek?
2015. aug. 6. 13:10
 91/145 anonim ***** válasza:
91%
Mivel kiskorú így nevelőotthonba adnám. Ja, és vállalja a felelősséget a sráccal együtt.
2015. aug. 6. 14:18
 92/145 A kérdező kommentje:
Én senkiről nem írtam egy rossz szót sem, amíg ő nem írt. Persze tudom szabin van itt mindenki, és unja az életét annyira hogy 17 éveseket szid. Na mi ez ha nem szánalmas? Az meg, hogy a te kenyeredet eszem a vicc kategória, ilyet azok mondanak akik meg vannak keseredve.
 93/145 anonim ***** válasza:
88%

Utolsó vagyok. Azért arra számíts hogy egy csecsemő nem csak cuki. Főleg ha hasfájós vagy éppen jön a foga és nyűgös. Szerintem azért gondold át jól. Pelenkázás,fürdetés,hozzátáplálás,harapások tömkellege,ki kell mosni a száját hogy ne legyen penészes. És akkor a kiadásokról fogalmad sincs. Ha nincs tejed akkor tápszer kell,pelenka,ruha(nagyon gyorsan nőnek),kiskád,Babakocsi,hordozó,orrszívó,mellszívó stb.

És akkor ott van a szülés. Az se leányálom. Több óra vajúdás(általában első gyerek sok idő). Ha császároznak akkor fel is kell épülnöd és mindezt apa nélkül. Egyáltalán nem lesz könnyű. Szerintem mérlegeld.

94/145 anonim ***** válasza:
80%
Utolso vagyok a 12 hos kisfiú anyukája.
2015. aug. 6. 14:19
 95/145 anonim ***** válasza:
74%

Én is szabin vagyok, kérdező, nemrég érkeztünk meg a külföldi nyaralásunkból, és lassan inDulunk a strandra, mert piszok meleg van. Tudod, én megtehetem ezt a gyerekeimmel, mert megkeresem a rávalót.

Pá, aranyom.

2015. aug. 6. 14:20
 96/145 anonim ***** válasza:
93%

Igen én vagyok megkeseredve...na ne nevettess. Mondhatsz akármit, te fogsz segélyből élni, nem én.

Először tanuld meg, hogy működik az adórendszer, hogy miből kapod a segélyt. Aztán pampogjál itt nekem.

2015. aug. 6. 14:20
 97/145 anonim ***** válasza:
27%
Milyen csontos kérdés? Nem találom. :(
2015. aug. 6. 14:21
 98/145 anonim ***** válasza:
90%
Ennyi anyagi áldozatot ?? Mármint a szüleidnek ugye ? Látom te is szereted más farkával verni a csalánt. Illene először megkérdezni hogy nekik is megér e ennyi anyagi áldozatot.
2015. aug. 6. 14:21
 99/145 anonim ***** válasza:
92%
De ő ezt még nem tudja, mert csak 17 éves. Ő csak a gyerekcsináláshoz ért, nem érted?
2015. aug. 6. 14:22
 100/145 anonim ***** válasza:
92%
Te meg csak tamadni tudsz. Nekunk voltak eszerveink, nekem nem..ja hogy esz is kene hozza. :)
2015. aug. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!