Szülök! Mit reagálnátok ha kiderülne hogy a 20 éves lányotok terhes?
Figyelt kérdés
A párjával él aki idősebb. A lány tanul, levelezőn, emellett dolgozik.2014. dec. 20. 19:06
1/27 A kérdező kommentje:
és csak hogy tisztázzuk nem kisebbségről van szó.
2014. dec. 20. 19:07
2/27 anonim válasza:
Nem értem a kérdést.
Felnőtt nő, dolgozik, tanul, van párja.
Örülnék nekik és várnám az unokát.
Te a lány vagy vagy az anya?
3/27 anonim válasza:
Természetesen örülnék neki. Te nem?
4/27 anonim válasza:
Nem értem a problémát. :D Egy felnőtt, dolgozó nő, aki a párjával él gyereket vár... Mit kellene erre reagálni? Gratulálnék nekik és örömmel várnám a kisunokát.
5/27 anonim válasza:
Elverném a fenekét, és megmondanám neki, hogy ilyet nem szabad csinálni.
6/27 A kérdező kommentje:
A lány, és az a helyzet hogy édesanyám tudom hogy örülni fog, mert közeli a kapcsolatunk, de édesapámnak elég régi a felfogása, és sajnos neki az számít, amit a környezet gondol. És tudom hogy azért fog elítélni, mert hogy másik mit mondanak....
2014. dec. 20. 19:16
7/27 anonim válasza:
felnőtt.az Ő élete. Én mivel az anyja vagyok és önzetlenül szeretem, kiállok mellette, akárhogy döntsön a gyerekkel kapcsolatban. Szüksége lehet a támogatásomra, tanácsaimra (nem a beleszólásomra!).
8/27 anonim válasza:
Bár az én lányom 22 éves múlt, a párjával él már kb. 2 éve, nemrég derült ki, hogy babát vár. Nagyon örül neki az egész család! Nem tudom mi a probléma?
Max. hogy most nem ez a divat!
9/27 anonim válasza:
Engem már gyerekkoromban az őrületbe lehetett kergetni a - mások mit mondanak- szöveggel. Kit érdekel. Azokat a másokat érdekli, hogy én mit gondolok róluk? Na ugye hogy nem!
10/27 anonim válasza:
De mit mondanának masok? Nem vagy már gimnazista, hogy elítéljék a terhességet, nem a szüleid nyakára szülsz, komoly felnőtt vagy, értelmesnek tűnsz. Szerintem ne aggódj, apukád is biztos örülni fog, lehet, hogy először ellenállóbb lesz, de amint megszületik, meglágyuk majd a szíve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!