Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök! Mit reagálnátok ha...

Szülök! Mit reagálnátok ha kiderülne hogy a 20 éves lányotok terhes?

Figyelt kérdés
A párjával él aki idősebb. A lány tanul, levelezőn, emellett dolgozik.

2014. dec. 20. 19:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
45%
mi a "gond" a pároddal? kedvelik a szülők? túl régi nem lehet a kapcsolat, talán emiatt aggódhatnak
2014. dec. 20. 20:16
 22/27 anonim ***** válasza:
26%
engem biztosan elzavartak volna a háztol...és a szuleim gyászba oltoztek volna... hatalmas nagy szégyennek élték volna meg. 28 évesen estem teherbe, mikor már férjem, lakásom, autom volt, de még ez is sokkolta oket. :-D
2014. dec. 20. 20:31
 23/27 anonim válasza:
67%

az éz anyukám 21 évesen szült engem és a legkisebb öcsémet 26 évesen szülte, annyi hogy ő már házas volt, de szerintem miért ne szülhetne gyereket egy 20-on éves felnőtt nő :)

és (annak aki belekötött) gyerekeknek van háziállatuk és valaki már 10-en éves korában jól bánik a kicsikkel, szóval ez ember függő dolog hogy mennyire tud gondoskodni más élőlényekről, az egy dolog hogy a te hugod ilyen, de azért nem kell általánosítani, az én szüleim jól megvannak, annak ellenére hogy fiatalon családot alapítottak és szerintem nem is bánták meg :) (3-an vagyunk testvérek) :D

Sok sikert és kitartást a babához :)

2014. dec. 20. 20:58
 24/27 anonim ***** válasza:
40%

"rafica: Talán, mert ismertek?"

nem..nem azért, hanem mert nálunk az az ostoba sorrend él még mindig, hogy elöbb diploma, egzisztencia, családalapitás.

én igyis fekete báránynak számitok egy kommunikácios és egy müvészeti egyetemen szerzett diplomával. nem lettem se olajmérnok, se orvos..és még csak nem is az europai bizottságnál dolgozom. igen, vannak olyan sznob családok, ahol ez számit..és ott bizony huszonévesen egy babának nincs helye, mert a család (szukebb-tágabb értelemben) kirekeszt.

2014. dec. 20. 21:29
 25/27 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

a házasságról az gondoljuk, hogy azért nem fontos, mert szeretjük egymást és ez a lényeg. eddig így gondoltuk, most meg nem akarunk gyorsan azért összeházasodni, mert jön a baba. :) nem tudom elképzelni hogy másra koncentráljak, most annyira a babára gondolunk.

semmi "gond" nincs a párommal, ő most volt 30 éves de a családom befogadta és jó a kapcsolatuk vele. 3 éve ismerjük egymást, 2 éve vagyunk együtt.

2014. dec. 20. 23:49
 26/27 anonim ***** válasza:
62%
Hogy mit gondolnak mások? A barátaitok, rokonaitok nyilván örülni fognak, mert a babáknak mindig mindenki örül, az idegenek meg semmit sem fognak gondolni, mert nem ismernek. Kb. ennyi a lényeg. :D
2014. dec. 21. 03:52
 27/27 anonim ***** válasza:
63%
Ha ilyen körülmények között jönne a baba, nagyon boldog lennék:) a babának persze egyébként is
2014. dec. 21. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!