Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülök! Mit reagálnátok ha...

Szülök! Mit reagálnátok ha kiderülne hogy a 20 éves lányotok terhes?

Figyelt kérdés
A párjával él aki idősebb. A lány tanul, levelezőn, emellett dolgozik.

2014. dec. 20. 19:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszolkat, remélem hogy így lesz, sajnos nagyon merev ember, mindig csak a külvilágra gondol... még nem tudom hogy mikor, de hamarosan fogjuk bejelenteni.
2014. dec. 20. 19:20
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

"édesapámnak elég régi a felfogása"

Ez mit jelent, hogy nem vagytok házasok? Régebben teljesen normális volt fiatalon gyereket vállalni.

2014. dec. 20. 19:22
 13/27 anonim ***** válasza:
92%

Szia

A lánykám 22évesen lett terhes,mielőtt az lett,megkérte a kezét a mostmár férje. Van mögötte 3év munkaviszony,ő is levelezőn tanul egyetemen,most halasztott szeptemberben,mert jövőhéten születik az unokám!

Én/mi (a férjemmel)örültünk neki! Külön élnek,szerencsére a férjének jó állása van,nagyon szereti a lányomat..

Ezek mi vagyunk,minden ember más! :)

2014. dec. 20. 19:23
 14/27 anonim ***** válasza:
28%
Nekem a húgom csinálta ezt. Jól el is szúrta az életét, ahogy látom, bele is keseredett. Egy 20 évesre 99%-ban még egy háziállatot sem lehet rendesen rábízni, nem hogy egy gyereket és annak nevelését. Hogy nevelhetne valaki egy gyereket úgy, hogy még maga is gyerek. A nagy korkülönbségről meg megint megvan a véleményem, de azt hagyjuk.
2014. dec. 20. 19:23
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Én is 20 évesen szültem. Örültek, annyi volt csak h a suli miatt kicsit aggódott anyukám h menni fog e, de azóta kiderült h megy, úgyh semmi probléma sincs. Nagyon szeretik :D
2014. dec. 20. 19:24
 16/27 A kérdező kommentje:

tudom hogy úgy fog hozzám állni, hogy "de mit gondolnak mások"

és ezért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam, mit gondolnak mások. Így próbálok felkészülni a reakciójára :D

2014. dec. 20. 19:25
 17/27 anonim ***** válasza:
47%

20 évesen teljesen normális korban vagy a babához. Mit gondolnak majd mások? Hogy apukádnak szép fiatal lánya van és lesz egy még szebb kisunokája! Mégis mit szeretne? Hogy ő már 100 éves legyen mire az unoka megszületik és ne tudjon vele játszani?

Házasság szóba került már?

28N

2014. dec. 20. 19:34
 18/27 anonim ***** válasza:
75%

én örülnék neki, még akkor is, ha ennyire fiatalon szülne a lányom. nyilván ha megalapozott a döntés, én szívesen babáznék újra:)

egyébként egy 20 éves is ugyanúgy lehet érett és jó anya, mint ahogyan egy 35 éves is lehet csapnivaló (tapasztalat).

2014. dec. 20. 19:39
 19/27 anonim ***** válasza:
56%
De mégis mi a frászt gondolnának mások? :D Egy felnőtt nő, biztos háttérrel babát vár... Nincs ebben semmi elítélendő.
2014. dec. 20. 19:44
 20/27 anonim ***** válasza:
57%
Az édesapádnak mondd meg, hogy az esküvő ma már semmire nem biztosíték.A házasságon kivül született gyerekek semmivel sem kevesebbek, mint a házasságban születettek. XXI. századot írunk és nem a XVII-et.
2014. dec. 20. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!