Szülök! Mit reagálnátok ha kiderülne hogy a 20 éves lányotok terhes?
"édesapámnak elég régi a felfogása"
Ez mit jelent, hogy nem vagytok házasok? Régebben teljesen normális volt fiatalon gyereket vállalni.
Szia
A lánykám 22évesen lett terhes,mielőtt az lett,megkérte a kezét a mostmár férje. Van mögötte 3év munkaviszony,ő is levelezőn tanul egyetemen,most halasztott szeptemberben,mert jövőhéten születik az unokám!
Én/mi (a férjemmel)örültünk neki! Külön élnek,szerencsére a férjének jó állása van,nagyon szereti a lányomat..
Ezek mi vagyunk,minden ember más! :)
tudom hogy úgy fog hozzám állni, hogy "de mit gondolnak mások"
és ezért írtam ki a kérdést, hogy megtudjam, mit gondolnak mások. Így próbálok felkészülni a reakciójára :D
20 évesen teljesen normális korban vagy a babához. Mit gondolnak majd mások? Hogy apukádnak szép fiatal lánya van és lesz egy még szebb kisunokája! Mégis mit szeretne? Hogy ő már 100 éves legyen mire az unoka megszületik és ne tudjon vele játszani?
Házasság szóba került már?
28N
én örülnék neki, még akkor is, ha ennyire fiatalon szülne a lányom. nyilván ha megalapozott a döntés, én szívesen babáznék újra:)
egyébként egy 20 éves is ugyanúgy lehet érett és jó anya, mint ahogyan egy 35 éves is lehet csapnivaló (tapasztalat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!