Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?
megszülöd és amint lehet bölcsibe rakod és szépen elmész dolgozni.azt hiszem 6 hónapos kortól már beveszik a bölcsibe.
Húgom is 18 évesen szült félre rakott 5000ft hogy húúúú majd ebből mennyi pelenkát tud majd venni a kicsinek.Felvilágosítottam róla hogy nem eleget nem hitt nekem.Aztán mikor elment bevásárolni a kicsinek sírva hívott fel hogy semmit nem tudott venni a születendő gyereknek csak 1 csomag pelenkát mert az az 5000ft pont arra volt elég.A babának ruhát,pelenkát,tápszert kell venni ha nem tudod szoptatni és egyik sem olcsó
A ruhákat hamar kinövik ,a babakocsi is drága mulatság még ha használtan is veszed 10-15 000 ft-ba biztos benne lesz.a kiságyról nem is beszélve.Meg a gyógyszerek ha beteg lesz erre elő tudod teremteni az összeget???
Mert oké anyudék azt mondja jó de akkor neked kell ellátnod a gyerekedet.Kapsz egyszeri 60 000ft anyaságit és a családipotlékot ami 12 000ft minden hónapban.Te már akkor eleve nem kapsz családit mivel anya lettél tehát a szüleid cak a keresetükből fognak meglenni .Téged vagy el tartanak vagy nem a gyerekedet meg vagy el tudod tartani vagy nem.Mit fogsz pl te enni??Mivel járulsz hozzá hogy ott lakhass hogy melegedjél,hogy egyél,hogy fürödhess???Gondolkodj el ezen!
én őt sem támogatnám.
eltitkolta, oldja meg szépen
Ja bocs. Én kérek elnézést. Én ezen csak röhögni tudok. XD XD XD XD XD
Ha ennyi eszed nincs, hogy előre gondolkodjál, mit csináljak. Sírjak rajtad? Plusz kapod a segítő kommenteket, de te csak a kis "magzatodnak" a "picinyke" szívéről makogsz. Az nem érdekel, hogy mit fog majd enni, meg mit vesz fel, ha már nem is lesz olyan picinyke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!