Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogy reagálnátok ha a 17...

Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés
Az abortusz, és az örökbeadás nem opcio nála. A barátja elhagyta, és mivel ellenzi az abortuszt. Úgy dönt nem szól a szüleinek, mert ők nem partnerek a dologban.Nem akarnák a babát. Csak akkor mondja el, ha nem lehet elvetetni. Ti szülőként örülnétek így az unokának? Büszkék lennétek a lányotokra, hogy nem adja fel az elveit, miután beletörődtettek?
2015. aug. 6. 13:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/145 anonim ***** válasza:
96%
Itt nem az abortuszról van szó, hanem a te hozzáállásodról.
2015. aug. 6. 13:36
 32/145 anonim ***** válasza:
95%
Itt nem az abortusz kerdesevel van a baj, hanem a hozzaallasoddal.
2015. aug. 6. 13:36
 33/145 anonim ***** válasza:
95%

De itt nem az abortuszról van.

Az a baj, hogy eltitkolod a szüleid elől.

Ha megbeszélnéd velük és közösen úgy döntötök, hogy megtartod és segítenek, az jó.

De ha kész tények elé állítod őket és elvárod, hogy ők mindent megtegyenek érted, az eléggé éretlen és felelőtlen hozzáállás. Ami ugye nem túl jó egy babát váró lány/nő esetében.

2015. aug. 6. 13:37
 34/145 A kérdező kommentje:
Azt hittem hogy anyák akiknek gyerekük van, másképp gondolkoznak a gyermekről. Könnyű azt mondani, hogy menjen más ember abortuszra.
2015. aug. 6. 13:37
 35/145 anonim ***** válasza:
96%
Konnyu azt mondani, hogy tartsd el a gyerekem es engem.. Tovabbra is allitom, hogy kamu..
2015. aug. 6. 13:38
 36/145 anonim ***** válasza:
5%
Ne hallgass rájuk: az, hogy megtartod-e csak a te döntésed kell, hogy legyen.
2015. aug. 6. 13:38
 37/145 anonim ***** válasza:
94%
tudod mit tarsd meg és tartsd EL! szülni mindneki tud, könnyű más fa..szával verni a csalánt
2015. aug. 6. 13:40
 38/145 A kérdező kommentje:
De a gondolkodásukat nem lehet megváltoztatni, ők ebbe nem egyeznének bele maguktól. Már volt erről szó, és nem támogatnák. Hogy lehet így megegyezni valamiről?
2015. aug. 6. 13:40
 39/145 anonim ***** válasza:
93%
Akkor megszulod es eltartod. Oldd meg.
2015. aug. 6. 13:41
 40/145 anonim ***** válasza:
79%
Nekem onnantól nem lenne a lányom. Ha megtanítottam,rendesen neveltem, akkor legyen már ennyi esze. Persze a felnőttet játszani megy,meg elvárná hogy annak tekintsék. Aztán megmutatja,hogy egy felelőtlen kis ribnc, semmi több. Ilyenek miatt félek majd gyereket vállalni,mert hiába kap jó nevelést, mégis elkurvsodik az összes. Érdekes,én sosem voltam ilyen, pedig nem fogtak rövid pórázon. Gondolom a fél város átment rajta 12 éves korától,büszke lehetsz rá!
2015. aug. 6. 13:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!