Ti hogy reagálnátok ha a 17 éves lányotok terhes lenne?
Figyelt kérdés
Az abortusz, és az örökbeadás nem opcio nála. A barátja elhagyta, és mivel ellenzi az abortuszt. Úgy dönt nem szól a szüleinek, mert ők nem partnerek a dologban.Nem akarnák a babát. Csak akkor mondja el, ha nem lehet elvetetni. Ti szülőként örülnétek így az unokának? Büszkék lennétek a lányotokra, hogy nem adja fel az elveit, miután beletörődtettek?2015. aug. 6. 13:10
21/145 anonim válasza:
Így van!
Ugyanez a kérdés volt pár napja.
Minek kitenni 2*?
Akkor is 1000 választ kaptál rá. Miből gondolod, hogy most más válaszok jönnek?
22/145 anonim válasza:
A válaszok stílusa alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak kamuzol. Olvasd inkább a kötelezőt, az hasznosabb tevékenység ha nincs is suli.
23/145 anonim válasza:
Az én lányom biztos nem gondolkodna ilyen hülyén mint te. Ha viszont mégis, véletlenül erre számítana, páros lábbal rúgnám ki otthonról. Aztán menjen a "magzatával" ahova akar.
24/145 anonim válasza:
Szerintem baromi nagy felelőtlenség hogy valakinek 17 évesen lesz gyereke. Ekkor még az iskolapadban kellene ülnie. Ha valakinek ilyenkor lesz gyereke nem lesz neki iskolája, főiskolája nem fog tudni elhelyezkedni és az egész élete egy nagy semmi lesz. Én nagyon elitélem azokataz embereket akik ilyen korán vállalnak gyereket. Ja és még szégyen is! Ha nekem majd lesz gyerekem valamikor 30 évesen nem fogom neki engedni hogy legyen gyereke a fősuli befejezése előtt. Végezze el szépen csak az iskolákat és amikor már van egy jó karrierje majd akkor igen majd akkor. Szigorúan kell nevelni a gyereket és akkor majd nem lesz olyan hogy 17 évesen gyerek. 15L
25/145 A kérdező kommentje:
Igen a gyerek mindenért kárpótolja a szülőt.
2015. aug. 6. 13:31
26/145 anonim válasza:
tudod amint 18 lennél úgy kitennélek hogy csak néznél.
mitől is van ekkora arcod? mert széttetted a lábad? ahhoz nem kell ész.
27/145 anonim válasza:
Persze, megdugatta magát, aztán azt hiszi ő itt az atyaúristen.
Aztán majd ha éhezni fog a gyerek, mondd meg neki, hogy szüljön ő is, mert a gyerek kárpótol mindenért.
28/145 anonim válasza:
"Igen a gyerek mindenért kárpótolja a szülőt."
A szüleid biztosan nem erre fognak majd gondolni, amikor bejelented nekik a nagy hírt :D
29/145 A kérdező kommentje:
Nem értem máskor mindenki az abortusz ellen van. A tegnapi kérdésnél a lány aki, ikreket várt pozitív válaszokat kapott, pedig neki sincs végzettsége. Itt egy kis magzatról van szó, egy kis életről, aki nem lehet pénz kérdése.
2015. aug. 6. 13:35
30/145 anonim válasza:
Akkora kamu a kerdes, hogy mindjart rank szakad az eg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!