A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?
Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra
Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.
A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.
Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.
A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.
Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.
Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.
Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?
a gyerekek 9-13-15-17 a legidosebb fiu ot a lanyok lazitottak
Varosnezes midig egyben volt egy teraszos ebeddel pl kagylo hal stb es soha nem volt hosszu.
Templomok a gyengeim nagyon szeretem a hangulatukat a huvos idot a belsoepiteszetet
Muzeum kizarolag aktiv muzeum volt pl csokigyar kagyloteelep egy regi banya nem unalmas egyik sem.
Mint irtam mindenkinek van sajat cameraja
Hogy nevezned azt akit semmi az eg vilagon nem erdekel csak a okostele jatek???
Hogy érted a kérdésben, hogy hálátlanok?
Ha olyasmire kényszeríted őket, amit nem akarnak, akkor hogyhogy arra vársz, hogy hálálkodjanak érte? Nem értem.
Te akarsz kirándulni, ők meg utálják a kirándulást, és ők legyenek hálásak, hogy megerőszakolod őket evvel? Pfff!
Én személy szerint megvagyok gép, telefon nélkül, főleg ha a barátaimmal vagyok. Viszont családi nyaralásra ha tudom hogy "megyünk szétnézni" akkor inkább nem megyek el. Van ami érdekel, szeretném meglátogatni, de azonkívül őszintén szólva nem nagyon érdekelnek a látni valók úgy mint tesómékat hogy "húúú aztaaa fényképezd ezt is!!". Úgyhogy inkább otthon maradok, ezzel pénzt spórolok, megkímélem magam attól hogy "jajj most miért vagy ilyeeeeen?". Inkább elmegyek 20 000 ből 2 hétre a haverokkal a balatonra. (Van saját nyaraló). Nem bunkóság, de ami nem érdekel, az nem érdekel, senki kedvéért nem fogok úgy csinálni mintha igen.
19/F
szomorú, hogy olyan szülő, akit nem érdekel, mit akar a gyerek, háborog itt. Az enyém nem kocka, de nem szeret nyaralni. Tudomásul veszem és nem követelem tőle. Te meg annyira erőszakos vagy, hogy inkább vállalod, hogy te se érezd jól magad, cde akkor is neked legyen igazad.
Te vagy gyerek, nem ők.
9-13-15-17 évesek azért ez meredek:D
A 17 évesnek lehet ,hogy van barátnője, vagy van egy lány aki tetszik neki és a haverjaival dumált erről. De nmint írtad őt csak lázították, ő már sokkal megértőbb veled is, a 13-15 évesektől meg ne várd el, hogy olyan fordulaton legyenek mint te. Gyárilag lázadnak a gyerekek azokban az időkben. Viszont azt nem értem minek a 9 éves gyereknek mobil. Jó lehet, hogy ma már minden gyereknek van. Meg ha a többinek van őt sem lehet kihagyni igaz. Szerintem kb 3 év és sokkal rugalmasabbak lesznek a gyerekek. Ez egy ilyen időszak náluk. De ha elfogadsz egy tanácsot nem erőlteted rájuk a dolgokat. Családi nyaralás, menjenek veletek, de ha a túra alatt 3x nekimegy a fának mert az erdőben is a telót bújja lelke rajta. Aztán egyszer csak elkezdi jobban érdekelni majd a külvilág. Hidd el én is ilyen voltam. Csak esetemben nem a számítógép, hanem inkább a bulik vonzottak a családi programok helyett. Aztán egyszer csak megváltozott valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!