Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A mai kamaszok halatlanok...

A mai kamaszok halatlanok vagy csak a mi gyerekeink kockak?

Figyelt kérdés

Elvittuk a vegyes csaladunkat te gyereked en gyerekem mi gyerekem osszeallitast nyaralni tengerpartra

Az elso fogcsikorgatas es hiszti akkor volt mikor indulas elott az osszes mobil laptob note book tablet game cucc kikerult az autobol.

A gyerekek szabalyossan hangosan sirtak mi lesz veluk 1.5 hetig ezek nelkul.

Aztan lassan megszoktak kockulas es zene nelkul.

A kovetkezo hiszti akkor indult mikor a medenceben es tengerben azas mellett szeretuk volna ha latnak is valamit es ismerik a tortenetet.

Na erre a kamaszoknak fajt a labuk a hasuk meleguk volt (ugye tuzo napon uszni oke de kirandulni nem szerintuk.)faztak fajt a labuk pisi ehseg minden volt.

Segiteni pedig fozni grillezni mosogatni stb egyenesen serto dolognak talatak.

Kerdesem mas szulo is ugy erzi gyereke mostohagyereke egy kockulo bunko es nincs igenye csak egy telefonra es egy zacsko chipszre vagy csak mi vagyunk ilyen szerencsesek?

2015. aug. 1. 16:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/192 A kérdező kommentje:

Igen megkerdetuk a valasz annyi volt ,,nekunk nyooc csak wifi legyen magyat tv nehogy lekessem a sorozatot meg strand es normalis kaja,,

arra hogy mit szeretnenek latni kirohogtek

Kertem nezzek meg hova megyunk milyen orszag mi a tortenelme mi szepet lehet latni stb semmi reakcio nyomtak a buta jatekot.

egy 24 ora elvonasos tunetek utan elkezdek latni a vilagot uj szemmel buta teli nelkul

2015. aug. 1. 17:25
 12/192 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen "anyám" lenne, megölném magam... 😓
2015. aug. 1. 17:25
 13/192 anonim ***** válasza:
92%

A kötelező sose jó! Arra alapból ellenállás reagál mindenki, nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is.

Találjatok ki programokat, aki akar, menjen. Aki nem, annak meg meséljétek el, hogy milyen jó és érdekes volt. Talán legközelebb már megy magától, hogy ő se maradjon ki semmiből sem.

2015. aug. 1. 17:27
 14/192 A kérdező kommentje:

meg es meg posztolni sem tudnad messzi foldon

Igazi kinzas lenne ugye elmenni gyonyoru helyekre csodaszep tajakra

2015. aug. 1. 17:27
 15/192 anonim ***** válasza:
86%

Ha azért nem lóg valaki a telefonon, mert elveszik tőle, az semmit sem ér.

Magától kell, hogy kialakuljon az igénye rá, hogy ne csak a telefont bűvölje, ha már egyszer eljutott valami szép helyre.

2015. aug. 1. 17:29
 16/192 A kérdező kommentje:

Na arra varhatok amig egy kamasz magatol belatja van igazi vilag.

Mar alig varom a kettesben ,nyaralast, a ferjemmel szeptemberben

2015. aug. 1. 17:31
 17/192 anonim válasza:
81%
Ha csak nem provokálod a népet, arra kérlek NE ÉGESD MAGAD tovább:-)))
2015. aug. 1. 17:32
 18/192 A kérdező kommentje:

De kihivok mindenkit egy jo vitara

Mi a hála es mit kell hogy értekeljen egy kamasz hol a helye a csaladban???

2015. aug. 1. 17:36
 19/192 anonim ***** válasza:
91%

Azért engem érdekelne, hogy mennyi idősek is voltak a srácok. Mert ha 13-16 közöttiek az kb a "lázadó" korszak, senki nem érti meg őket meg anyámkínja minden egyenes görbe, minden görbe egyenes stb. olyankor sokszor nehézkes. Én is az voltam, utólag visszagondolva nagyon is tisztelem a szüleimet a türelmükért és a sok-sok jóért amit adtak.

Amúgy van pár tanár ismerősöm. Egyik tesitanár pedig arra lett figyelmes, hogy a fiatalabb, vagy írom úgy kisebb gyerekek amikor felhúzódszkodnak tesiórán , szinte csak 2x4 ujjal markolják a rudat. A hüvelykujjukkal úgymond "eltartanak" ,kb olyan állsában mintha egy okostelefont fognának. Félelmetes volt :) Amúgy a városnézés szerintem ok, már ha van mit nézni, 1-1 múzeum is belefér, de csak ha izgalmas is. Pl bármilyen meglepő, gyerekként nem túl izgató meglesni a Mona Lisát, mert hiába akkora sztár festmény, ha előtte 12 órát kell sorba állni. Viszont a salzburgi természetrajzi múzeum és ehhez hasonló helyek meglepően érdekesek tudnak lenni gyereknek és felnőttnek is. Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom.

A templomokba történő kirándulásokkor pedig én is a kardomba dőltem volna :D Az első pár alkalom még jó volt, de utána már csak azon gondolkodtam, hogy nemhogy egy az egyben olyanok mint amiket előző helyen láttam, hanem olyanok mint otthon a 3 utcával odébblevő templomunk:D

2015. aug. 1. 17:37
 20/192 anonim ***** válasza:
89%

A telefont én nem vettem volna el tőlük. és főleg nem az utolsó(!) pillanatban, váratlanul. Még szép, hogy hisztiztek ezen.

A tervezett programokról előre beszélni kellett volna nekik, és nem évente 1x kell családi program. Gondolom, eleve nincsenek hozzászokva a közös dolgokhoz.

2015. aug. 1. 17:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!