A kérdező azért tűnt el, mert egy kamu provokáló kérdést írt, és már írt mást is.
A Toplistán akarja magát látni :D
2015. aug. 5. 21:56
82/95 anonim válasza:
Örül neki, hogy embereket ugraszt össze :)
2015. aug. 5. 21:57
83/95 anonim válasza:
Mivel már felnőtt a lányod, nem sokat tudsz tenni. A szerelem pedig nem matek... nekem is volt barátnőm, aki 22 évesen egy 42 éves férfival jött össze még 6 éve. Azóta összeházasodtak, született egy kisfiuk. Örülj a lányod boldogságának, de főleg annak, hogy a pasi becsületes.
29N
2015. aug. 6. 12:26
84/95 Rebellious Dead Lady válasza:
Ez ellen nem tehetsz semmit sem. A lányodnak szabad akaratából kell választania magának párt. Semmi jogod sincs beleszólni, hiszen a lányod is már felnőtt.
2015. aug. 6. 13:10
85/95 anonim válasza:
Mi a tököm az a "kapuzárási pánik"? Ha egy nő nem tudja, hogy miképpen is működik A FÉRFI, akkor minek ír hülyeségeket?
2015. aug. 6. 13:58
86/95 anonim válasza:
*81 vagy csak azért mert leírta a helyzetet és csak a kommentekre kíváncsi nem itt éli az életét.
2015. aug. 6. 19:51
87/95 anonim válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam, mint a kérdező lánya. Semmi bajom nem lett belőle közben. 8 évig voltunk együtt.
Utólag így érzem: nem tenném meg újra, mert a szakításkor úgy éreztem, elpazaroltam az életemet egy apámkorú hím egyénre.
2015. okt. 26. 08:45
88/95 anonim válasza:
Le merném fogadni, hogy a lány kos csillagjegyű.Ő olyan, aki csak apuka korú férfi mellett érzi jól magát.Mert a vele azonos korú férfi mellett fenyegetettség érzete lenne.Nem tudsz mit tenni vele, ha ő ilyen akkor nem fog téged megkérdezni, hogy mit szólsz hozzá.
2015. okt. 26. 20:47
89/95 anonim válasza:
Azzal van a gond, hogy annyira kampányolnak az öreg hímek, hogy csak a 20 év korkülönbség a jó, és az egykorúak már nem jó, hogy senki mást nem látnak csak az önző szempontjaikat. Azért maradhatunk a velünk egykorú párunkkal elnézést vagy azonnal szakítani kell hogy ne piszkáljuk a statisztikátokat? És akkor a haverotokat oltogatjátok hogy neki egykorú a felesége? Mert csak a 20 év korkülönbség a jó? Hozzátenném, nem öreg a 40 éves férfi, de a 20 éves barátnője mellett öregnek néz ki, aztán vannak kivételek, de ne kelljen már mindenkinek nagy korkülönbségre vadászni. Ha meg hosszú ideje nem sikerül beszereznetek 20 évest, akkor meg pláne megy itt a durca. Hagyjátok békén a kb egykorú párokat, le lehet szállni rólunk.
2019. márc. 3. 16:10
90/95 anonim válasza:
Utolsó, te most komolyan felhoztál egy majd 4 éves kérdést azért, hogy leírhasd a saját lelki problémádat?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!