A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?
21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.
A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.
Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Egy anyuka
#52, azért érzed, hogy ez jellemzően a 30-as, 40-es senkinek sem kellő és ezért a világra sértődött nők "savanyú a szőlő" típusú szövege, nem?
Mert sokkal könnyebb a férfit "nemnormális"-ozni, vagy épp a lányt, mint önmagában megkeresni azt a hibát, ami miatt senkinek sem kell, és azzal dolgozni... hogy kelljen valakinek...
Kérdező, ne tegyél semmit. A leírásod alapján a férfi normális, valószínűleg szeretik egymást a lányoddal. Ha mégsem illenek össze, idővel úgyis szakítanak, ha meg igen, akkor együtt maradnak.
Amúgy elég vicces, hogy azért, mert valakinek gusztustalan módon 31 évesen az erkölcsi szintje ott tart, hogy kihasznál és hülyének néz minden fiatalabb lányt, abból rögtön az következik számára, hogy minden egyes férfi/nő, akinek 10-15-20 évvel fiatalabb a párja, csak hülyíti azt és szórakozik vele. :D
58-as: az a pasi, aki 41 éves fejjel (ráadásul "üzletemberként", bármit is jelentsen az, hogy ezt muszáj volt kiemelni) komolyan tud venni egy 21 éves csitrit, az beteg. Ha meg nem beteg, akkor csak kihasználja:)
Ilyen egyszerű..
Lányként én azt láttam, hogy az a pasi, aki negyvenesként huszonévesre hajt, általában olyan társat keres, akit irányíthat, aki mellett ő a nagy, bölcs felnőtt. Van, akinek ez nem baj, mert direkt ilyen férfira vágyik, de az én ismeretségi körömben ez többnyire az apa nélkül felnőtt lányokra volt jellemző. Sok esetben amikor a lány érettebb lett és már nem tűrte az irányítást, akkor vége is szakadt a kapcsolatnak.
Ha az én lányom lenne ilyen helyzetben... na jó, ezt nehéz elképzelni, mert nem vagyok annyi idős, hogy ekkora lányom legyen, de ha mondjuk a húgom lenne ilyen helyzetben, akkor azt tanácsolnám neki, hogy mindenképpen diplomázzon le, szerezzen állást és csak utána vállaljon gyereket, ne legyen háztartásbeli. Ha meg tud állni a saját lábán is, akkor nem aggódnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!