Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom összejött valahogy...

A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.

A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.

Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Egy anyuka

2015. aug. 1. 12:05
 51/95 anonim ***** válasza:
39%
ha nem szó szerint értik, akkor minek használják a pedofil szót,nem vicc ez, hanem bűntény? egyébként itt sokan nyilván még nem hallottak a szerelemről, csak a szexelésről. Nyilván egy érett férfi előbb beleszeret SZERELEMMEL egy tiszta 20 évesbe, mint egy szexről sokat tudó, ám leharcolt harmincasba.
2015. aug. 1. 16:15
 52/95 anonim ***** válasza:
43%

#52, azért érzed, hogy ez jellemzően a 30-as, 40-es senkinek sem kellő és ezért a világra sértődött nők "savanyú a szőlő" típusú szövege, nem?

Mert sokkal könnyebb a férfit "nemnormális"-ozni, vagy épp a lányt, mint önmagában megkeresni azt a hibát, ami miatt senkinek sem kell, és azzal dolgozni... hogy kelljen valakinek...

2015. aug. 1. 16:25
 53/95 anonim ***** válasza:
42%
A 20 éves meg előbb beleszeret szerelemmel egy sportos, nem kiábrándult 25 évesbe, mint egy sörhasú, őszülő, kopaszodó, leharcolt 40-esbe vagy 30-asba, akiket exek, volt nejek, gyerekek vesznek körül. Kinek hiányzik ez? :)
2015. aug. 1. 16:35
 54/95 anonim ***** válasza:
80%
Neki megfelel? Meg. Akkor semmit ne tegyél. Láttam már ilyet is, olyat is, hasonló helyzetből indult az én kapcsolatom is (csak a csóróság közepén), és hat éve működik. Nem lehet mindent egy kalap alá venni. Akkor legyél ott, amikor szükség is van rád, ne magyarázz feleslegesen az életébe.
2015. aug. 1. 16:42
 55/95 anonim ***** válasza:
64%
Egy negyvenes nem feltétlenül leharcolt, de a kiégett vénlányok szeretik pocskondiázni a férfiakat.
2015. aug. 1. 16:45
 56/95 anonim ***** válasza:
42%
#55, nem tudom, hallottál-e már olyasmiről, hogy egyes emberek nem feltétlen a külső alapján ítélnek meg másokat, vagy épp lesznek szerelmesek valakibe... ezért lehet talán az, hogy leginkább a teljesen átlagosak találnak párt hosszú távra...
2015. aug. 1. 17:01
 57/95 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, ne tegyél semmit. A leírásod alapján a férfi normális, valószínűleg szeretik egymást a lányoddal. Ha mégsem illenek össze, idővel úgyis szakítanak, ha meg igen, akkor együtt maradnak.

Amúgy elég vicces, hogy azért, mert valakinek gusztustalan módon 31 évesen az erkölcsi szintje ott tart, hogy kihasznál és hülyének néz minden fiatalabb lányt, abból rögtön az következik számára, hogy minden egyes férfi/nő, akinek 10-15-20 évvel fiatalabb a párja, csak hülyíti azt és szórakozik vele. :D

2015. aug. 1. 18:29
 58/95 anonim ***** válasza:
34%

58-as: az a pasi, aki 41 éves fejjel (ráadásul "üzletemberként", bármit is jelentsen az, hogy ezt muszáj volt kiemelni) komolyan tud venni egy 21 éves csitrit, az beteg. Ha meg nem beteg, akkor csak kihasználja:)

Ilyen egyszerű..

2015. aug. 1. 18:39
 59/95 anonim ***** válasza:
70%

Lányként én azt láttam, hogy az a pasi, aki negyvenesként huszonévesre hajt, általában olyan társat keres, akit irányíthat, aki mellett ő a nagy, bölcs felnőtt. Van, akinek ez nem baj, mert direkt ilyen férfira vágyik, de az én ismeretségi körömben ez többnyire az apa nélkül felnőtt lányokra volt jellemző. Sok esetben amikor a lány érettebb lett és már nem tűrte az irányítást, akkor vége is szakadt a kapcsolatnak.

Ha az én lányom lenne ilyen helyzetben... na jó, ezt nehéz elképzelni, mert nem vagyok annyi idős, hogy ekkora lányom legyen, de ha mondjuk a húgom lenne ilyen helyzetben, akkor azt tanácsolnám neki, hogy mindenképpen diplomázzon le, szerezzen állást és csak utána vállaljon gyereket, ne legyen háztartásbeli. Ha meg tud állni a saját lábán is, akkor nem aggódnék érte.

2015. aug. 1. 18:55
 60/95 anonim ***** válasza:
22%
Még ami a legjobban aggasztó a sztoriban, hogy a pasi gazdag és erősen pénzeli a csajt, én itt nem tudnám nem úgy érezni, hogy úgymond "megvette"... nem véletlen, hogy be se meri otthon mutatni a csaj. Nektek nem volt pénzetek jogsit, nyelvvizsgát venni neki? Egyedülálló szülőként nevelted fel?
2015. aug. 1. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!