Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom összejött valahogy...

A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.

A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.

Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Egy anyuka

2015. aug. 1. 12:05
 21/95 anonim ***** válasza:
81%
"Ha a 21 éves fiú jönne össze egy 41 éves nővel, akkor is így helyeselnétek?" - ahhoz sincs rajtuk kívül senki másnak semmi köze - ebben kétségtelenül hasonló a két helyzet.
2015. aug. 1. 12:59
 22/95 anonim ***** válasza:
20%

20ev nagy korkülönbség.

Szerintem a lányod csak azt hiszi hogy szerelmes legaabbis próbál bele szeretni.21evesen persze hogy tetszik neki meno penzes üzletember ...akitol sok mindent megkap.sot büszke is magára mintha o érte volna mind ezt el.

Nem hisszem el hogy egy 21eves lany egy Dupla idősebb (41)evesbe látta meg a nagy őt!!

A problema kesobb fog kezdődni amikor rájön hogy a pénz nem boldogít is es osszerandult gyomorral kell lefeküdni a párom mellé (akitol szo szerint hanyigere lesz)

En azert megkérdezném toled azt kerdezo?első idősebb pasija? Elozo parkapcsolata barátai vele egykoru szinten volt?

Ha igen akkor sajnos csak a penz miatt van vele amit neked nem fog bevallani!!!

En azert megkérdezném meg a layomat ha szegeny lenne a pasi akkor is benne latna meg a Nagy őt??

Eleg erettlen a lányod ha nem tudo elore gondolkodj....sexualisan sem fognak megegyezni nem sok (5-6)év múlva.amikor a pasi kozel 50hez lesz kozele a lányod (25)lesz!! De ha lesz étvágya az öregnek abba a lányod fog beleroskadni!

Még az nem világos nekem hogy kedves kérdező nem tunt fel neked hogy a lányod mibol vizsgazik jogsi es nyelvizsga?hogy mibol fizete be?

Szerintem az sem normalis ha 41evesen a pasinak nincs családja es fiatal pipikre vadaszik es persz tudja hogy csak a penzel tudja megfogni es nem a szepssegevele egy nőt! A lanyodat kihasznalaj sexualisan! Biztos a lányod nem a két szep szeméért kapja meg mindezeket!

2015. aug. 1. 13:05
 23/95 anonim ***** válasza:
78%

A 24 eves noverem egy 41 eves ket gyermekes, még valofelben levo ferfival jott ossze. Ellege az elejen jart a procedura, onnan meg a valas sem volt biztos. Persze az lett, nem volt kerdes, de nem lehettunk benne teljesen biztosak.

A szuleink elfogadtak, csupan aggodtak kicsit a valas es a noverem szive miatt. Ma mar van 2 kozos gyerekuk.

Mit tegyel? Semmit. Esetleg mond el neki az aggodalmad, de ennyi. (Ami egyebkent mi? Nalunk a feleseg..nalatok?! A kora?! Ugyan mar..)

2015. aug. 1. 13:15
 24/95 anonim ***** válasza:
31%

A lányod még otthon lakik veletek?

Nagyon nagy a különbség egy eltartott, felnőtt korú gyerek, és egy valóban felnőtt nő között. Ha otthon él, akkor igenis jogod van tudni róla, hogy milyen dolgokba keveredik, és legfőképpen arról, hogy ki tömi pénzzel és miért.

Azért ez az öreg, gazdag pasi + fiatal lány felállás elég tipikus...

Én azt mondom, ha a lányod már önálló, a saját életét éli minden tekintetben, akkor hadd csinálja, amit jónak lát. Ha hibázik, majd tanul belőle. Én nem igazán tudnám elfogadni a dolgot, sosem örülnék, hogy a lányom egy olyan pasival jár, aki az apja lehetne. Az ilyennek mindig komoly lelki okai vannak. Ettől függetlenül beletörődnék, nem szólnék egy rossz szót sem rájuk, de nem is játszanám el, hogy örülök neki.

Azt azért jobb, ha tudja mindenki, hogy senki nem pénzeli a másikat puszta jószándékból, meg szerelemből... egy józan gondolkodású felnőtt ember nem arra neveli a fiatalabbat, hogy nem kell semmiért megdolgoznia, mert majd ő megveszi neki. Mint ahogy egy jó anya sem arra tanítja a lányát, hogy keressen egy gazdag férjet, nem baj ha öreg, csak pénze legyen...

Bár kényelmes "munka" kitartott feleségnek lenni, ez tény, na de azért ha valakinek van önérzete, akkor nem ezt akarja.

Ez a pasi szépen lekenyerezte, kedvességgel és pénzzel elcsábította a lányodat, és pont ezzel fogja élete végéig magához láncolni.

Ettől függetlenül te sajnos semmit nem tehetsz, maximum visszafogadod a házadba a lányodat pár év múlva, amikor a pasi ejti egy fiatalabbért.

2015. aug. 1. 13:17
 25/95 anonim ***** válasza:
66%
Nem egy párt ismerek, ahol ekkora a korkülönbség, és remekül élnek. Lehet drámát csinálni és elveszíteni a lányod bizalmát és barátságát, csak nem biztos, hogy megéri. De te tudod.
2015. aug. 1. 13:20
 26/95 anonim ***** válasza:
68%

#23, tudod mi a végképp nem normális? Ha más akarja megmondani valakinek, hogy hogyan éljen, mikor legyen családja, vállaljon-e gyereket és hányat, stb... na az nagyon gáz...

"! A lanyodat kihasznalaj sexualisan! Biztos a lányod nem a két szep szeméért kapja meg mindezeket!" - aztán hogyan is használja ki??? Mert az ugye NEM kihasználás, ha valakinek jó szexuális élete van a párjával, hanem az a teljesen természetes dolog.

2015. aug. 1. 13:20
 27/95 anonim ***** válasza:
69%

"pár év múlva, amikor a pasi ejti egy fiatalabbért."

- 25-ös ezt az előregyártott gondolatpanelt most kihagyhattad volna, pont ide nem illik. Szabad néha gondolkodni is, nem csak rutinból üres frázisokat pufogtatni.

2015. aug. 1. 13:22
 28/95 anonim ***** válasza:
17%

41 évesen remélem én is 21 éves kiscsajokat fogok "kezelgetni":)) Nincs is jobb an(n)ál..

Ugyan most még "csak" 31 vagyok, de tény, hogy a 20-24 éves korosztály a lányoknál a legjobban megvezethetőbb, van már egzisztenciám, vagyonom, tapadnak rám, mint a légypapírra a legyek.. "használom" őket, de hogy komolyabbat tervezzek velük? Hogyne.

2015. aug. 1. 13:22
 29/95 anonim ***** válasza:
38%

Ja igen, hogy a kérdezőnek is válaszoljak: 31/41 évesen miért van egy pasi egy 21 éves kiscsajjal?

-azért, mert BUTÁK, megvezethetőek, tapasztalatlanok, naívak, befolyásolhatóak - kívánt jelző aláhúzandó

-azért, mert nem tudják/kevésbé tudják, milyen egy normális párkapcsolat, ahol 2 egyenlő ember építi azt

-azért, mert jó érzés használni a másik zsenge testét. Bezony, lehet szörnyülködni, egy 21 éves kiscsaj még nem felnőtt, csak jogilag. Lehet tud már dugni, de.. na, hagyjuk.

Szóval akárhogy szépítitek a dolgot, az a pasi, aki 41 évesen egy 21 éves kiscsajt kezelget, beteg. Lehet jönni szerelemmel - lehet a csaj rajong a pasi által felépített képért - de a másik oldal biztosan nem szerelmet érez, csupán azt, hogy "itt van egy zsenge kiscsaj, akit rohadt jó dugni".

És most lehet lepontozni - pasiként én tudom, hogy igazam van:)))

2015. aug. 1. 13:30
 30/95 anonim ***** válasza:
63%
Oke, tudjad. Nekem meg eleg raneznem a noveremre es a sogoromra. :) #24
2015. aug. 1. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!