A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?
21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.
A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.
Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Egy anyuka
#30, tudod, mi 17/33-ként kezdtük, most 35/51 vagyunk - igen, 18 éve együtt...
Te meg azt tudsz, amit akarsz - önmagadról, önmagadból kiindulva...
17/33 azért nem 21/41:))
De nyugodtan kérdezd meg a pasidat, hogy anno, mikor 17 éves voltál, mit érzett irántad: heves, lángoló szerelmet vagy csak a megdugni való puncit látta benned? Szex közben gondolt arra, hogy 5 évvel azelőtt, mikor ő 28 volt, te még 12?....
Nem kiégett vénlány vagyok, hanem pasi.. és messze a kiégéstől, csupán azért írok, hogy felnyissam a szemeteket.
Szerelem..:)
1, Érzett.
2, "Szex közben gondolt arra, hogy 5 évvel azelőtt, mikor ő 28 volt, te még 12?." - Nem gondolt rá, lévén szex közben nem 12 évesekről szokott ábrándozni... de te eszerint igen... nincs semmi gond, az ábrándozás még nem bűn, csak talán keresned kellene egy pszichológust magadnak, amíg még nem késő...
És továbbra is hülyeség a saját érzéseidet projektálni más emberek kapcsolataira...
Ne vetítsd rám ezeket, én csak kérdeztem, hogy szerinted gondolt-e rá, szeretett-e.. te egyértelmű választ adtál erre, holott nem tudhatod egyiket sem:) És ez magában foglalja a választ. Ettől még lehettek boldogok, nem erről van szó..
Azt kellene felfogni, hogy egy 21 éves kiscsaj legtöbb esetben -gondolkodását, tapasztalatait- tekintve még gyereknek, süldőnek számít. Egy 41 éves pasi meg már "megette a kenyere javát".
A te példád 17/33, most 35/51 nem analóg ezzel, hisz max. te voltál süldő, de a pasid akkoriban még középkorú sem volt.. most meg, ahogy mondják, hozzá öregedtél, fiatalos felesége vagy egy 50 éves embernek.
Ahogy olvasgatom a komikat lattom mindegy nektek csak penzes legyen a pasi!!!
Es nem irigykedem 27eves vagyok ferjem28eves,de a penz mellet boldogsagunk is van:)!!
Es hiaba lepontoztatok a ferfi komentelot teljesen igaza va. 21 évesen sokan buták es naivak!!!
Gondolom itt az atlag válaszolok sem idősebbek ha Ennyire védik a helyzetet!!
Majd ha egyszer lesz egy lany gyermeked akkor is igy gondold !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!