Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom összejött valahogy...

A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.

A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.

Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Egy anyuka

2015. aug. 1. 12:05
 41/95 anonim ***** válasza:
41%

Őszintén, tuti le leszek pontozva, de leirom a véleményem.

Ez szerintem nem normális ekkora korkülönbséggel, legalábbis az én értékrendem szerint.

Itt 20 év korkülönbség van!!!!

Mégis hogy a jóégbe tud egy ilyen koros ember találni magának egy ilyen fiatalt?

Engem folyton piszkálnak a korom miatt, egy 30-as rám se néz, se semmi, már azonnal jön hogy túl fiatal vagyok.... Nem egy férfitól kaptam ezt már meg.

Pedig ismétlem, én is 20-as vagyok!!!!

És ilyenkor ámulok és bámulok, hogy más kis velem egykorúak simán feleszednek magukank akár egy 50-es pasit is... HOGY??????

2015. aug. 1. 14:14
 42/95 anonim ***** válasza:
43%

" Irigykedtek, mi? elhagyott kiélt nők"

Te beteg vagy? Irigy legyek egy 20 évvel idősebb vén pasira? :D

Előző: Még véletlenül sem szülnék gyereket egy veled egy idősnek. Max. 35 éves korig, de inkánn max. 32-33.

Messze nem vagy te a 20 éves álma, hiába hiszed azt.

2015. aug. 1. 14:16
 43/95 anonim ***** válasza:
33%

#43: Inkább örülj neki, hogy nem vén trottyokkal jársz.

Hidd el, teljesen más az, ha hasonló korú társad van. Ilyen 20 év különbségeknél az egyik kezdi az életet, a másik meg lassan a nyugdíját tervezi. Igazán szexi :D

2015. aug. 1. 14:20
 44/95 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a kérdező a 21 éves lány aki visszaigazolást szeretne,hogy helyénvaló e a kapcsolata.Egy aggódó anyuka nem így tenné fel a kérdést és legalább reagálna a válaszokra
2015. aug. 1. 14:24
 45/95 anonim ***** válasza:
79%
#43, általában úgy, hogy nem tudatosan és görcsösen keresi... megismerkednek bárhol, beszélgetni kezdenek, és rájönnek, hogy jól érzik magukat egymás társaságában - kb ennyi a szörnyen titkos recept:))
2015. aug. 1. 14:32
 46/95 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszem el, hogy egy témában valaki tanácsot kér és emberek egymást kritizálják, pocskondiázzák. Vajon miért?
2015. aug. 1. 14:45
 47/95 anonim ***** válasza:
63%
Veszekedés, mert idejött pár kiégett vén banya, aki szerint a 41 éves férfi már vén trotty, a 21 éves meg ég póláys baba. És ráerőltetnék a saját értékrendjüket egy vadidegen emberre.
2015. aug. 1. 14:53
 48/95 anonim ***** válasza:
74%
Egyébként tényleg vicces, hogy úgy állítják be a 41 éves férfit, mintha nyugdíjas lenne. Oké, ki tudja, mi lesz később, de egy magára adó 41 éves a legjobb éveiben van, szerintem, nem kell itt mindjárt pedofilozni meg trottyozni, akkor egy 60 éves mi? Múmia? ☺ 29 N
2015. aug. 1. 15:56
 49/95 anonim ***** válasza:
38%
Egy 60 éveshez nem trotty, de egy 20 éveshez igen.
2015. aug. 1. 16:00
 50/95 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván nem szó szerint értették a pedofilt, de valljuk be, tényleg beteges, ha egy 41 éves egy 20 évessel fiatalabb értelmi szintjén van. Az meg méginkább, ha csak kihasználja, ahogy a többség. Mert sajnos 20 évesen a legtöbb lány még elég naiv, nem esik le nekik, hogy csak mutogatni kell a 40 évesnek, meg dugni.
2015. aug. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!