A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?
21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.
A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.
Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Egy anyuka
Őszintén, tuti le leszek pontozva, de leirom a véleményem.
Ez szerintem nem normális ekkora korkülönbséggel, legalábbis az én értékrendem szerint.
Itt 20 év korkülönbség van!!!!
Mégis hogy a jóégbe tud egy ilyen koros ember találni magának egy ilyen fiatalt?
Engem folyton piszkálnak a korom miatt, egy 30-as rám se néz, se semmi, már azonnal jön hogy túl fiatal vagyok.... Nem egy férfitól kaptam ezt már meg.
Pedig ismétlem, én is 20-as vagyok!!!!
És ilyenkor ámulok és bámulok, hogy más kis velem egykorúak simán feleszednek magukank akár egy 50-es pasit is... HOGY??????
" Irigykedtek, mi? elhagyott kiélt nők"
Te beteg vagy? Irigy legyek egy 20 évvel idősebb vén pasira? :D
Előző: Még véletlenül sem szülnék gyereket egy veled egy idősnek. Max. 35 éves korig, de inkánn max. 32-33.
Messze nem vagy te a 20 éves álma, hiába hiszed azt.
#43: Inkább örülj neki, hogy nem vén trottyokkal jársz.
Hidd el, teljesen más az, ha hasonló korú társad van. Ilyen 20 év különbségeknél az egyik kezdi az életet, a másik meg lassan a nyugdíját tervezi. Igazán szexi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!