A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?
21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.
A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.
Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Egy anyuka
Persze, tele van a világ csupa fitt 40-50-es pasival, míg a nők mindegyike leharcolt :)
Amúgy olyant még nem láttam, hogy egy csóri 50 éves pocakos szakmunkás egy csinos, diplomás, jól kereső 25-30 évessel legyen :)
#72:
Előfordulhat, de kb. mint az 5 találatos a lottón, szép és butább csak eltartót keres, az okosabb pedig ugródeszkának használja az idős(ebb) pasi pénzét és kapcsolatrendszerét.
Majd akkor lesznek gondban, ha ők 40-50 körül lesznek (frissen, fiatalosan, hiszen van miből), a pasi meg 70 éves járókeretes, persze, ha megéli a kapcsolat és a pasi is.
Én 20 éves koromban nagyon oda voltam egy 47 éves pasiért. Egészen fél évig, míg nem ismertem egy korban is hozzám illő srácot. És a 47 éves is csak úgy volt, hogy randizgattunk, kvázi titokban, hiszen teljesen más életszakaszban voltunk és érdeklődési körünk is csak minimálisan volt azonos. Szép emlék volt, de eszembe sem jutott volna vele családot alapítani vagy komoly kapcsolatot kezdeni. Nekem ott +/- 5 év a tolerálható. Ki használt ki kit? Mindegyik a másikat, vagy senki sem senkit. Nézőpont kérdése.
Az ilyen Vajna vs. Palácsik sztorikhoz kell egy bizonyos háttér, normális fiatal nő nem fogja a fiatalságát egy "alig több, mint átlagos egzisztencia" miatt beáldozni. Nem éri meg. Egy csomó dologból kimarad, ami jellemző lenne a korosztályára. És az idősebb pasik inkább csak önigazolás, kapuzárási pánik és önértékelési zavarok miatt keresik a fiatal nők társaságát.
Haveri körben jöhet bárki, 20 és 70 között, de együtt élni, inkább a saját korosztályommal.
És ráadásul, mennyi önállósága van annak a nőnek, akit egy idősebb pasi eltart? Semmi. Alárendeli magát és a jövőkét is. Kivétel persze itt is van, ha a pasi amolyan mecénás szerepet is vállal, de ez a ritka, mert ehhez kell, hogy a lánynak is legyen célja a vásárolgatáson kívül, és a pasi is legyen annyira intelligens, hogy tudja, mi a szitu. De ez így inkább baráti, lelki kapcsolat, és megint nem szerelmi.
Sosem hittem el, hogy lehet komolyan szeretni valakit, akinek 21 évesen nem sok fingja lehet az életről.
Majd segíts neki tolni a tolókocsit.
Meg a kamasz gyerekeiknek elmagyazárni, hogy az apjuk ül benne.
Biztos nagyon meghatódnak majd, hogy "de ők szeretik egymást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!