A 19 éves fiam összejött egy 26 éves felnőtt nővel (? )
A fiam még egyetemre jár, jogásznak tanul, nagyon értelmes fiatalember, de egy nap otthon bejelentette, hogy szerelmes. Ennek nagyon örültünk, de amikor közölte, hogy a választott kedvese 26 éves, akkor egy kicsit lefagyott az arcunkról a mosoly. Ez a 7 éve nem sok, de a fiamnak még szerintem igen, és nem értem a lány motivációját, hogy mit akar egy ilyen idős fiútól.... A pénz nem lehet domináló, hiszen fiamnak a nevén még semmi sincs, a leányzónak meg már van egy saját lakása, ahol egyedül él, illetve egy jól fizető munkája.
Próbálok anyaként megbarátkozni a gondolattal, de valamitől tartok. A férjem ezt lazábban kezeli, talán azt gondja, úgy sem lesz ez hosszútávú dolog, de én látom a fiamon, hogy nagyon szerelmes.
Más is volt már hasonló helyzetben, mi történt?
a 26 évest szerintem nem kell úgy beállítani mint öreg nőt- lehet egyszerűen jól érzik magukat egymással, sőt szeretik egymást. 35 éves vagyok, boldog családdal, de 26 évesen bevallom nekem is volt 20 éves szerelmem.
Ezt hozta az élet, és a anyagiaknak semmi köze nem volt hozzá, csak a személyes kétoldalú vonzalomnak.
Arra nem gondoltal, h a lany is szerelmes a fiadba?
Mert kb ahogy leirtad, h "nincs semmije", amiert szerethetne, mit akarhat tole a lany...
Talan azert szereti aki, ami...
En egyszer szerelmes lettem egy 10 evvel fiatalabb sracba, kolcsonos volt, nekem lakas, melo, neki suli.
A szerelem nem valogat.
Ezzel a kerdessel meg mint ha azt uzenned, h a fiadat nem lehet onmagaert szeretni...
Mitől tartasz? "valamitől"
A legrosszabb az unoka ami jöhet egy "öreg'" :DD nőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!