Szülők, örömmel látnátok a felnőtt gyereketek barátait a házatokban akkor ha még ott lakik?
A barátnőm mindig nagy szeretettel hív át hozzájuk és évente mindig rávesz párszor hogy aludjak ott. De nekem már egyre kényelmetlenebb mert nem tom mit szólnak hozzá a szülők. Ő azt mondja hogy nem zavarja őket, de hát... már nagyok vagyunk nem gyerekek, kissulisként persze hogy nem zavarta őket ha ott voltam. De már felnőttek vagyunk :) Amúgy jó a kapcsolatunk, de nem tudom mit gondolnak magukban.
Szóval, zavarna ez benneteket?
Engem nem zavarna, amíg otthon laknak a gyerekeim és mértékkel csinálják valamint normálisan - annyit alszik ott a kedves párjuk, amennyit akar, csak viselkedjen illedelmesen, meg azért ne beköltözés-szinten menjen a dolog. De heti pár alkalommal szerintem nincs gond. Amíg nincs lehetősége elköltözni miért korlátoznám őt abban, hogy együtt legyen a barátnőjével/barátjával?
Ha lenne lehetősége mozdulni, de lustaságból nem teszi, az más kérdés, ilyen esetben nem lennék ennyire boldog ettől, hanem javasolnám, hogy kezdjenek közösen új életet, ha már megtehetik.
Én 28 éves vagyok, itthon lakom.
Bármikor bárkit idehívhatok, nem zavar senkit, sőt.
Egész kicsi korom óta, a barátaimat mindig szívesen látták.
2-es vagyok, bocs ez nem ide ment. Elnézést!
Kérdésre válaszolva:
Nekem nem túl sok barátnőm volt, de ha azaz 1 szeretett volna vagy én szerettem volna, ha eljönne hétvégére megengedte, nem volt ebből gond.
Évi pár alkalom? Ne viccelj, ez nem is kérdés.
Egyébként elnézést, azt hittem párkapcsolattal kapcsolatos a kérdés, nem sima barátokkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!