Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom összejött valahogy...

A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.

A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.

Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Egy anyuka

2015. aug. 1. 12:05
 61/95 anonim ***** válasza:
18%
#59, vagy csak egyszerűen megunta, hogy a 30-as nők egyedülálló része csak az "apának való" spermadonort és eltartót látja benne... na ez a legsanszosabb... tapasztalatból...
2015. aug. 1. 19:07
 62/95 anonim ***** válasza:
35%
Miért is vinné haza bemutatni, ha a mama már eldöntötte a lány helyett, hogy nem valók egymásnak, és ezt a lány tudomására is hozta?
2015. aug. 1. 19:19
 63/95 anonim ***** válasza:
30%

Elolvastam a válaszokat,vmelyiken eléggé mosolyogtam.

Pedig létezik érdek nélküli kapcsolat is.én 22,párom 50 és éveket számolunk már,nem pedig hónapokat.

Nem kell mindenben ugyanazt látni.

Jah és vki írta ha ilyen korú férfi képes az együttlétre,nekünk elég aktív életünk van és nem kell még gyógyszer sem.

2015. aug. 1. 19:29
 64/95 anonim ***** válasza:
43%

Amilyen a kínálat manapság "férfiakból", nem kell csodálkozni, ha a lányok az idősebb, érettebb korosztály felé húznak.

Én ugyan már 25 vagyok a férjem ugyanennyi... ha kezdhetném előlről, én is a lányod által preferált korosztályból választanék, és nem a pénz miatt.

Egyáltalán nem kell beleszólnod a dologba, a lányod már felnőtt, tudja jól, mit csinál.

2015. aug. 1. 20:04
 65/95 anonim ***** válasza:
75%
Minden ember, minden kapcsolat más és más. Feltétlenül ismert meg a lányod barátját. Ne ítélkezz, és nincs miért pánikolni!!! lehet egy későn érő típus.Ha már volt komoly párkapcsolata, akkor több tapasztalata van mint a lányodnak. Már le is infóztad, akkor mi a gond? Örülnöd kéne a lányoddal együtt.
2015. aug. 1. 21:35
 66/95 anonim ***** válasza:
100%

"Amilyen a kínálat manapság "férfiakból", nem kell csodálkozni, ha a lányok az idősebb, érettebb korosztály felé húznak."

én ennek örülök, mert ha fiatal nőtársaim közül halásznak az idősebb pasik, akkor nekem nagyobb választékom marad fiatal pasikból :D

2015. aug. 2. 21:15
 67/95 anonim ***** válasza:
23%
A lányodnak nincs baráti köre? Elég ciki lenne megjelenni egy 40-es papával ott. :)
2015. aug. 3. 05:15
 68/95 anonim ***** válasza:
97%
persze 67-es mert két ember közt nem a szerelem a fontos, hanem, hogy mit szólnak a szomszédok, lájkolnak-e a többiek:D
2015. aug. 3. 07:55
 69/95 anonim ***** válasza:
0%

Adj hálát az égnek.

Ha csak a pénzéért szereti akkor úgy is hamar megunja és talál olyat akit a pénzén kívül is szeret. Ha pedig tényleg szereti, akkor örülj neki hogy olyan szerencsés helyzetben van, hogy nem kell egy romkocsmában fele-fele fizetni a boroskólát, hanem minőségi helyekre is eljuthat.

L22

2015. aug. 3. 20:57
 70/95 anonim ***** válasza:
4%

Előző vagyok:

Aki leharcolt 40-esekről beszél az szedje össze magát és járjon jobb körökbe, apukám és a barátai 50+, de a barátnőim megfordulnak utánuk.

2015. aug. 3. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!