Anyám összejött az exemmel?
Lehet, hogy anyukád szerint te egy éretlen csitri vagy, de ő biztosan az. (És nem csak az, de a diagnózist nem írom le, mert nem etikus.) Csakhogy neked a korod még megengedi, hogy az legyél, neki már nem.
Undorító és beteges, hogy egy anya a saját lányával akar olyan módon versenyezni, hogy korban nem hozzá való pasit, ráadásul a lánya exét lenyúlja és még enmki állj feljebb, ha rápirítanak. Lehet, hogy nagyon fiatal akar lenni, de így csak nagyon nehevetséges lesz és nagyon megalázza a viselkedésével az egész családját, leginkább a gyerekeit (lásd az öcséd esete).
Szerintem mielőbb költözz el anyádtól és lehetőleg minél kevesebb kapcsolatot tarts vele. Leginkább semmit. Nehogy összekeverjenek vele. Sok ember ostoba és hajlamos hamar általánosítani: amilyen az anyja, olyan a lánya. Pedig ez messze nem igaz!
Atyaég...
Ha nekem ilyen anyám lenne, nem vele szóba többé, az biztos. Se anyád, se az exed kompletten nem normális. Milyen anya az, aki összejön a lánya exével, és milyen töketlen idióta az, aki összejön az exének az ANYJÁVAL? Azt már nem is minősítem, hogy anyád még téged csitriz le. Vajon akkor is a világ legtermészetesebb dolga lenne ez anyádnak, ha mondjuk te jöttél volna össze anyád exével?
Az ilyeneknek nincs normális értékrendjük, és gondolkodásuk. Az exed egy töketlen idióta, anyád meg (ne haragudj de) egy buta 12 éves szinten álló csitri.
Valóban az lenne a megoldás, hogy munka (akár suli mellett), és elköltözni. Én legalábbis ilyen "anyával" nem szégyenkeznék, főleg miután még én lennék lehurrogva.
Miért ilyenek az anyák, és miért nem tűnik fel nekik? az enyém elnézi, hogy bántsanak, és megaláz...és miért nem tudok elszakadni tőle mégse, és miért szeretem?
ugye, én nem leszek ilyen...?
kérdező, tényleg gusztsutalan az anyukád, én érzem is, nem csak mondom...de örülök, hogy látok megerősítést erre másoktól
Az öcséd nem költözhetne hozzád?
Anyádról meg...
nyár van úgyhogy nehezen jön haza az öcséd sírva a suliból.
mellesleg
anyádnak magyarázd már el
hogy az a nemiszerv ami most benne járt
eddig benned volt
hátha így nem lesz undora már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!