Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám összejött az exemmel?

Anyám összejött az exemmel?

Figyelt kérdés
Én vagyok hisztis hárpia vagy ez tényleg nem normális?? Nem arról van szó, hogy esetleg még érzek valamit az ex iránt, de az anyám is jól tudja, hogy megcsalt, ráadásul a barátnőmmel..erre összejön VELE?? Oké, hogy nő, és neki is kell a szerelem, de egy 20 évvel fiatalabb pasitól mit vár? Arról nem is beszélve, hogy most szerinte én vagyok az éretlen csitri aki féltékenykedik és nem tudja elviselni az anyja boldogságát.. Szerintetek mit csináljak? Már az öcsémet szekálják, hogy biztos az anyánkal ia megcsalt, meg hogy legalább családban marad..
2014. aug. 2. 17:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez gusztustalan, anyádtól is meg az exedtől is.
2014. aug. 2. 17:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg undoritó! Nem az a baj, hogy 20 évvel fiatalabb, de hogy az exeddel jön össze az anyád!
2014. aug. 2. 17:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy anyukád szerint te egy éretlen csitri vagy, de ő biztosan az. (És nem csak az, de a diagnózist nem írom le, mert nem etikus.) Csakhogy neked a korod még megengedi, hogy az legyél, neki már nem.

Undorító és beteges, hogy egy anya a saját lányával akar olyan módon versenyezni, hogy korban nem hozzá való pasit, ráadásul a lánya exét lenyúlja és még enmki állj feljebb, ha rápirítanak. Lehet, hogy nagyon fiatal akar lenni, de így csak nagyon nehevetséges lesz és nagyon megalázza a viselkedésével az egész családját, leginkább a gyerekeit (lásd az öcséd esete).

Szerintem mielőbb költözz el anyádtól és lehetőleg minél kevesebb kapcsolatot tarts vele. Leginkább semmit. Nehogy összekeverjenek vele. Sok ember ostoba és hajlamos hamar általánosítani: amilyen az anyja, olyan a lánya. Pedig ez messze nem igaz!

2014. aug. 2. 17:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez ritka undorító, én a helyedben szóba sem állnék vele. Lehet hogy ez kegyetlen, de majd ha jól pofára esik talán rájön, hogy nem te vagy az éretlen csitri.
2014. aug. 2. 17:58
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég...

Ha nekem ilyen anyám lenne, nem vele szóba többé, az biztos. Se anyád, se az exed kompletten nem normális. Milyen anya az, aki összejön a lánya exével, és milyen töketlen idióta az, aki összejön az exének az ANYJÁVAL? Azt már nem is minősítem, hogy anyád még téged csitriz le. Vajon akkor is a világ legtermészetesebb dolga lenne ez anyádnak, ha mondjuk te jöttél volna össze anyád exével?

Az ilyeneknek nincs normális értékrendjük, és gondolkodásuk. Az exed egy töketlen idióta, anyád meg (ne haragudj de) egy buta 12 éves szinten álló csitri.

Valóban az lenne a megoldás, hogy munka (akár suli mellett), és elköltözni. Én legalábbis ilyen "anyával" nem szégyenkeznék, főleg miután még én lennék lehurrogva.

2014. aug. 2. 18:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért ilyenek az anyák, és miért nem tűnik fel nekik? az enyém elnézi, hogy bántsanak, és megaláz...és miért nem tudok elszakadni tőle mégse, és miért szeretem?

ugye, én nem leszek ilyen...?

kérdező, tényleg gusztsutalan az anyukád, én érzem is, nem csak mondom...de örülök, hogy látok megerősítést erre másoktól

2014. aug. 2. 18:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Én már nem vele élek, de nem tudom, hogy az öcsémmel mi lesz. Szegény 10 éves bébipocok már minden nap sírva (!!!) jön hozzám a suliból (haza szinte csak aludni megy mert az exen folyton ott van)..
2014. aug. 2. 18:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az öcséd nem költözhetne hozzád?

Anyádról meg...

2014. aug. 2. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
na, ma ilyen nap van... anyám összejött az exemmel, a főnökömmel...
2014. aug. 2. 20:16
 10/13 anonim ***** válasza:

nyár van úgyhogy nehezen jön haza az öcséd sírva a suliból.

mellesleg

anyádnak magyarázd már el

hogy az a nemiszerv ami most benne járt

eddig benned volt

hátha így nem lesz undora már

2014. aug. 2. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!