Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám összejött az exemmel?

Anyám összejött az exemmel?

Figyelt kérdés
Én vagyok hisztis hárpia vagy ez tényleg nem normális?? Nem arról van szó, hogy esetleg még érzek valamit az ex iránt, de az anyám is jól tudja, hogy megcsalt, ráadásul a barátnőmmel..erre összejön VELE?? Oké, hogy nő, és neki is kell a szerelem, de egy 20 évvel fiatalabb pasitól mit vár? Arról nem is beszélve, hogy most szerinte én vagyok az éretlen csitri aki féltékenykedik és nem tudja elviselni az anyja boldogságát.. Szerintetek mit csináljak? Már az öcsémet szekálják, hogy biztos az anyánkal ia megcsalt, meg hogy legalább családban marad..
2014. aug. 2. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Iskolai táborok is vannak, utolsó.
2014. aug. 3. 08:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt tábornak nevezik nem iskolának ami iskolai tábor
2014. aug. 3. 10:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát ha ez igaz, akkor gusztustalan egy "anyád" van.

Úgy viselkedik, mintha nem is a gyereke, hanem egy rivális barátnő lennél, és most megvan magával elégedve, hogy elszedte a pasidat. Gusztustalan, az exed is az, és már rég nem beszélnék ezek után anyámmal többet.

Mind a kettőt őszintén szólva pofán röhögtem volna, hogy szánalmasak, hogy csak "ennyire" futotta tőlük. Anyád egy 15 éves szinten álló, lázadókorban élő, más lányokat riválisnak tekintő csitri, aki baromira nem való szülőnek. Az exed meg egy puhap*csű idióta, aki nem hogy a vele egykorú nőket nem tudja megszerezni, de hogy még az is az ínyére van, hogy a volt barátnője anyjával legyen, az már gyomorforgató.

Ha már te nem, remélem akkor valaki egyszer nekik a képükbe mondja a csúnya igazságot.

2014. aug. 4. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!