Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom összejött valahogy...

A lányom összejött valahogy egy 41 éves üzletemberrel. Próbáltam lebeszélni róla, de semmi eredménye nincs. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

21 éves a lányom. Állítása szerint 7 hónapja boldogok. A férfi finanszírozott neki nyelvvizsgát, jogsit a tudtom nélkül.

A munkatársam ismeri a férfit, állítása szerint nincs családja a férfinek és becsületes.

Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Egy anyuka

2015. aug. 1. 12:05
 11/95 anonim ***** válasza:
56%

Hallo, a lányod 21 éves! Lehet, hogy a te szemedben még gyerek, de ő már egy felnőtt nő. Mit is kéne neked tenni????

Ha a munkahelyén elszúr valamit, akkor te mész helyette helyrehozni? Mész beszélni a főnökével, hogy mentsd a bőrét, mint az általánosban??? Na ugye.

Majd ha rosszul sül el, akkor legyen ott anyai vállad a könnyeket felszárítani. Ez most az ő dolga, de ne lépj ki mögüle, ha szüksége lesz rád.

2015. aug. 1. 12:24
 12/95 anonim ***** válasza:
36%
részvétem.
2015. aug. 1. 12:26
 13/95 anonim ***** válasza:
23%
Legyél mellette, beszélj vele, és segíts neki rájönni, hogy élete legnagyobb baklövését követi el. A pénz nem minden, a saját fiatalsága, élete sokkal fontosabb annál, minthogy így tönkretegye magát. Ne várd meg, amíg túl késő lesz, 10 év múlva pl., mire már talán gyerekeket is szülne ennek a pedofilnak.
2015. aug. 1. 12:27
 14/95 anonim ***** válasza:
74%
Ha összejöttek, hát összejöttek. Reméljük, hogy igazi szerelem áll a háttérben, és meg is marad.
2015. aug. 1. 12:28
 15/95 anonim ***** válasza:
83%

Én sem örülnék, de nem mutatnám ki, próbálnám elfogadni a helyzetet.

Úgy gondolom, hogy amíg nem bántja (ez alatt értem a fizikai bántalmazást és a lelki terrort is) addig nincs jogod beleszólni.

A lányod már felnőtt, ez az ő döntése, hogy kivel jár.

Ő se szól bele, hogy te az apjával hogy intézed a magánéleted.

Ráadásul ha összevesztek tuti egyből elköltözik a fickóhoz, és akkor te tereled így még jobban a karjaiba.

2015. aug. 1. 12:29
 16/95 anonim ***** válasza:
21%

Ha a 21 éves fiú jönne össze egy 41 éves nővel, akkor is így helyeselnétek?

7 hónap még nem sok idő. Elég ribizli a lányod, ha pár hónap után százezreket fogad el.

2015. aug. 1. 12:51
 17/95 kittikehh00 ***** válasza:
30%
Semmi ne tegyél. A lányod felnőtt, ne akarj beleszólni az életébe. Ha szeretik egymást, és boldogok, akkor hagyd már őket élni!
2015. aug. 1. 12:55
 18/95 anonim ***** válasza:
59%

Ha a 21 éves fiú jönne össze egy 41 éves nővel

-izé.. azért nem vagyunk egyformák, nők és férfiak.

És fentebbi ökör, mióta pedofil, aki 20 éves felnőtt nővel van??? Irigykedtek, mi? elhagyott kiélt nők

2015. aug. 1. 12:56
 19/95 anonim ***** válasza:
76%
Semmit. Nem törvényszerű, hogy nem működnek az ilyen kapcsolatok...még az is lehet, hogy boldogok.
2015. aug. 1. 12:57
 20/95 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező: "Teljesen tanácstalan vagyok. Mit tegyek?" - hát például ismerkedj meg te is a lányod párjával, hívd el ebédre, mit tudom én... szóval a világon semmi különöset, csak amit szoktak az emberek, ha a gyereküknek párkapcsolata lesz.
2015. aug. 1. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!