Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy ne piszkál...

Mit csináljak, hogy ne piszkáljanak azért, mert kövér vagyok? Hogy értessem meg velük, hogy ezzel nem segítenek?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, 82 kg.

Mindig is picit duci voltam, de ez már nagyon zavar.

Viszont a családom folyamatosan bánt... Anyukám nagyon szép nő még most, 40 évesen is. Jó a stílusa, utána fordulnak az utcán, sosem kellett diétáznia, vagy sportolnia. Az ő családjából mindenki ilyen. A nővérem is ugyanez, modellkedik is Pesten, külföldön.

Én sajnos apa génjeit örököltem.

A nevelőapám meg folyton sportol és piszkál, hogy én miért vagyok inkább itthon. Ő bánt a legjobban... Hogy fogyjak már le, undorodnak tőlem a fiúk, sosem lesz így barátom. Tegnap is hazajöttem, vettem egy nadrágot. Anya megnézte, mondta, hogy szép, a mostohaapám meg megszólalt, hogy egy elefántra vettem-e. Meg beszéltük, hogy pénteken esetleg kimegyünk Ausztriába vásárolgatni, de mondta a nevelőapám, hogy nekem felesleges menni, úgysem találok semmi a méretemben, max cipőt.

A másik meg az, hogy anya mondja, járjak el kangoora, vagy pilatesre... De ilyen helyekre jár a legtöbb lány a suliból és én nem is szeretnék mások előtt szerencsétlenkedni, szenvedni.

2015. máj. 26. 22:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
76%
Eleg sok a kifogas. Sose szerettem az "ilyen" fajta kover embereket, akik csak azt soroltak hogy miert NEM tudnak lefogyni. Elarulom, hogy a testsuly 70%-a a taplalkozastol fugg. Eleg lenne ha nem zabalnal ossze mindent, es esetleg kevesebbet ennel. Az meg hulyeseg hogy 3 orat alszol. En is gimnazista vagyok, nagyon eros gimiben, megis legkesobb 11-12 fele MINDENNEL vegzek es en is kituno tanulo vagyok. Legalabb 7 orat alszom, es rendesen taplalkozom, melle nem sportolok mert ezek mellett nem szukseges. Mellesleg 34-es a meretem.
2015. máj. 27. 22:37
 62/62 anonim ***** válasza:
38%
Na kérdező,adj valami életjelt. Hogy döntöttél, fogyozol vagy sem?
2015. máj. 28. 08:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!