Mit csináljak, hogy ne piszkáljanak azért, mert kövér vagyok? Hogy értessem meg velük, hogy ezzel nem segítenek?
17 éves lány vagyok, 82 kg.
Mindig is picit duci voltam, de ez már nagyon zavar.
Viszont a családom folyamatosan bánt... Anyukám nagyon szép nő még most, 40 évesen is. Jó a stílusa, utána fordulnak az utcán, sosem kellett diétáznia, vagy sportolnia. Az ő családjából mindenki ilyen. A nővérem is ugyanez, modellkedik is Pesten, külföldön.
Én sajnos apa génjeit örököltem.
A nevelőapám meg folyton sportol és piszkál, hogy én miért vagyok inkább itthon. Ő bánt a legjobban... Hogy fogyjak már le, undorodnak tőlem a fiúk, sosem lesz így barátom. Tegnap is hazajöttem, vettem egy nadrágot. Anya megnézte, mondta, hogy szép, a mostohaapám meg megszólalt, hogy egy elefántra vettem-e. Meg beszéltük, hogy pénteken esetleg kimegyünk Ausztriába vásárolgatni, de mondta a nevelőapám, hogy nekem felesleges menni, úgysem találok semmi a méretemben, max cipőt.
A másik meg az, hogy anya mondja, járjak el kangoora, vagy pilatesre... De ilyen helyekre jár a legtöbb lány a suliból és én nem is szeretnék mások előtt szerencsétlenkedni, szenvedni.
Ezek nem kifogások, jelenleg meghalni sincs időm.
6-kor kelek, elkészülök, egész nap megyek (suli, különórák), hazaesek este, majd tanulok hajnalig.
Hajnal 1-2, néha 3, mire oda jutok, hogy alszok. Így nem tudnék felkelni hajnal 5-kor azért, hogy tornázzak.
Budapesten élünk.
Igen, gimnazista vagyok. Az egyik legerősebb középiskolában.
Nem azért vagyok kitűnő tanuló, mert 12 órákat aludnék egy nap...
Hiába kövér, ezt nem így kell vele közölni.
És ne mondja senki, hogy jót akar a pasas, mert nem beégetni akarja, megalázni, ahogy a legtöbb ember. Ha segítene, nem baszogatná, hanem megkérdezné, hogy tud-e valamivel segíteni.
ennek semmi értelme hogy naponta 3 órákat alszol (bár nem hiszem hogy ezt egy ember sokáig bírná de mindegy)
akkor meg mindjárt vége a sulinak még kb 2 hét, aztán lehet edzeni és diétázni :)
hány cm vagy amúgy? azért az nem mindegy
Ha jól értem, csak a mostohaapád bánt.
Ez azért van, mert nőiesedsz, és vonzódik hozzád. És ezt nem tudja normálisan kezelni, és próbál inkább elmarni magától. Olvasd el a Mérgező szülők c. könyvet, abban is van ilyen eset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!