Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti meg, hogy...

Miért nem érti meg, hogy nekem ez jó és nem beteges? Ő sosem volt kövér

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy lefogyok. Anya eddig támogatott is benne, vettünk futópadot, ellipszistrénert. Eddig nem is szólt bele, hogy miket eszek, mikor sportolok, de most itt volt mama és azóta rám szállt, mert mama mondta neki, mennyire megváltoztam és rám se ismer már szinte...

De nem beteges, amit teszek egyáltalán.

Anya meg nem tudja, milyen érzés kövérnek lenni, a gimnáziumban és az egyetem alatt is ő és a barátnői voltak a "kiskirálylányok", akik szépek és vékonyak. Én egyik sem voltam soha és ez baromira zavart.

Most meg azt akarja, hogy fejezzem be, de ezt nem fogom megtenni.

16L

2014. aug. 6. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, mit is csinálsz pontosan azért, hogy lefogyj.
2014. aug. 6. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Diétázom és sportolok.
2014. aug. 6. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha normálisan diétázol, ergo eszel eleget, akkor semmi baj, beszéld meg vele, hogy ez csak a javadat szolgálja, és neki se ártana a normális kajálás.

De ha koplalásként diétázol, mint azt sokan csinálják, akkor az tényleg nem lenne túl jó.

2014. aug. 6. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Milyen diéta, milyen és mennyi sport, milyen magas vagy és hány kg?
2014. aug. 6. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:
20%
Anyád vett neked több százezres gépeket?
2014. aug. 6. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Elmondhatnád anyudnak, hogy ebben a témában a nagyik nem kompetensek, és más sem az, akinek nincs fogalma táplálkozásról, egészséges életmódról. Ha nem ért hozzá, megítélni se tudja, mi a jó, mi a helyes, mi vezet inkább egy sikeres, boldog élethez. Ez nem tiszteletlenség, csak realitás! Kereshetsz akár tanulmányokat is táplálkozásról túlsúlyról, stb. Nem érzelmi alapon kell kritizálni a másikat, hanem érvekkel.
2014. aug. 6. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!