Akkor ez most beteges?
Van egy lány(12) akit jelenleg én nevelek,életkoromat nem szeretném elmondani a sor rosszindulatú ember miatt,elég fiatal vagyok. Nem Magyarországon élek,DE magyar vagyok.
A lánynak meghaltak a szülei úgy került hozzám.
És normális e az ilyen idős korba,hogy a lány velem alszik?
Van saját szobája pedig,de esetek 90%-ban velem alszik.
Én rontottam el valamit?
Azt gondolod, hogy a leánynak szexuális vonzalma van feléd? Egyáltalán nő vagy férfi vagy?
Ha semmit sem mondasz magadról, nehéz válaszolni sokszor.
Betegesnek nem mondanám, de egy 12 éves lánynak a saját szobájában kell aludnia.
Ha a lánynak még sokkos az állapota, vagy nemrég történt a haláleset, előfordul, hogy szüksége van arra, hogy valaki mellett aludjon.
Pontos ismeretek nélkül nehéz válaszolni.
Szerintem fél egyedül.. az első pár hétbe nem aludt jól,feszült volt nem tudott a suliba se figyelni...
Utána egy este filmeztünk és itt aludt velem,és akkor teljesen nyugodt volt,nem volt ideges,és gondoltam nem árthat...
De most 1-2 szülő akivel beszéltem azt mondja,hogy ez "nem egészséges"
Férfi vagyok.
Nem szexuális izgalom,inkább apjaként tekint rám.
12 évesen valóban nem egy jó dolog, hogy a gyerek felnőttel aludjon egy ágyba.
De mondjuk, ha arról van szó, hogy éppen helyhiány van és nincs máshol hely, akkor még elmegy egy darabig, de azért egy 12 évesnek kell magánszféra már és abba nem fér bele, hogy egy ágyban aludjon a szülővel.
Amúgy meg ha úgy látod, hogy van valami a gyerekkel, mert fél, akkor keressetek fel egy pszichológust.
Van saját szobája. De többet alszik velem.
Engem nem zavar.
Csak attól félek,hogy később baj lehet belőle.
Pszichológushoz voltunk,12 éves létére majdnem megfojtotta.
Az édesanyja drogozott az apja halála után és amiatt is sokat bántották és szerintem az váltotta ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!