Ismerősömék kisfia 16 évvel ezelőtt 3 évesen meghalt. Az apuka azóta ha esik ha fúj mindennap kimegy a temetőbe pedig le van fedetve a sírkő. Szerintetek mi járhat a fejében? Nem beteges ez?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 19:15
1/49 anonim válasza:
Nem beteges, csak nem tudja elfogadni a halálát és hiányzik neki. Megkérdezted már tőle miben tudsz neki segíteni, vagy csak témát nyitsz róla a gyakorin?
2/49 anonim válasza:
Miért lenne beteges?
Szerintem én belehalnék ha a lányom elveszíteném, csak egy szülő tudhatja mekkora fájdalom egy gyereket elveszíteni
ezen nem lehet túllépni, csak elfolytani
3/49 A kérdező kommentje:
16 éve történt már régen túl kellett volna tegye magát a történteken. Ráadásúl két nagy fia is van sőt még egy unokája is.
2013. nov. 4. 19:21
4/49 anonim válasza:
Bármibe lefogadom, hogy nincs gyereked kérdező....
5/49 anonim válasza:
Nagymamám 10 éve mindennap kijár a temetőbe papámhoz. Teljesen bele van betegedve...
6/49 anonim válasza:
De akkor is. A FIA. Értsd már meg. Akárhány fia unokája lehet akkor ő is a fia volt. Lehet, hogy nagyon akartak egy 3. gyereket a feleségével és nem sikerült csomó ideig és 19 évvel ezelőtt sikerült nekik. Szerintem ha nagyon várnál te is 1 gyereket és nem jön majd csak akkor mikor már minden reményt feladtál és 3 év múlva mikor megszületik meghal szerintem te sem fogod elfelejteni....
7/49 anonim válasza:
Egy szülőnek az a dolga, hogy foglalkozzon a gyerekeivel, családával. Attól még, hogy meghalt ő is a gyermeke marad. Miért baj az, ha vele is foglalkozik? Szerintem teljesen normális.
8/49 A kérdező kommentje:
Èrdekes, hogy az anyuka nem szokott kijárni hozzá pedig biztos neki is hiányzik.
2013. nov. 4. 19:31
9/49 anonim válasza:
Azért15 év alatt mindennap szerintem is egy kicsit túlzás. Saját életét teszi tönkre, semmi esélye hogy feldolgozza, nem elfelejtse mert persze nem lehet de azért elfogadni már illett volna.
10/49 Dörmögő válasza:
Nem mindenki azzal mutatja ki a bánatát hogy kijár a temetőbe. Attól hogy az anyuka nem jár ki minden nap még nem azt jelenti hogy ne gondolna elhunyt gyermekére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!