Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerősömék kisfia 16 évvel...

Ismerősömék kisfia 16 évvel ezelőtt 3 évesen meghalt. Az apuka azóta ha esik ha fúj mindennap kimegy a temetőbe pedig le van fedetve a sírkő. Szerintetek mi járhat a fejében? Nem beteges ez?

Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 19:15
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Férfi létére ilyen gyenge?
2013. nov. 4. 21:23
 32/49 Bence_ ***** válasza:
100%

És ha beteges akkor mi változik?

Szerinted van olyan épeszű aki ezen átmenne, hogy jókat gondoljanak róla?

Ezt még az ellenségének sem kívánja senki.

Ha üvöltene a fájdalmában még az is érthető lenne.

2013. nov. 4. 21:24
 33/49 Bence_ ***** válasza:
77%
Milyen nemű vagy?
2013. nov. 4. 21:28
 34/49 anonim ***** válasza:
84%
Kedves (vagy inkább nem kedves) kérdező! Te annyira egy bunkó ember vagy, hogy az nem igaz! Elösször is, te nem voltál ilyen helyzetben és még elképzelni sem tudod, hogy mások ilyenkor milyen fájdalmat élnek át! Amikor az embernek a saját gyermekét kell eltemetnie. másodszor meg, mások is kijárnak a temetőbe, akàr minden nap, vannak akik nem, de sokan igen (előző válaszokból is olvashatod. ) harmadszor! Neked mi közöd van más életéhez?!!! Jobb dolgod nincs, mint ezen csámcsogni és kérdezni, hogy beteges-e?! Szerencsétlen embert épp elég csapás súlytotta az életben, nem kéne még, hogy mások is a fájdalmát beszéljék ki...
2013. nov. 4. 21:40
 35/49 anonim ***** válasza:
Hát nekem édesapàm halt meg 6 éve,de még a mai napig úgy érzem nem vagyok túl rajta mégsem jàrok gyakran a temetöbe.Úgy gondolom ö itt van velünk és vigyàz rànk a temetöben pedig csak egy "test" van.
2013. nov. 4. 21:59
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy férfi létére ilyen gyenge-e? Ezt komolyan gondoltad? Megélte a világ legnagyobb fájdalmát. Még él, még itt van, felnevelt 2 gyereket, tartotta a feleségében a lelket. Szerintem egyáltalán nem gyenge, sőt...
2013. nov. 4. 22:27
 37/49 anonim ***** válasza:
15%

"felnevelt 2 gyereket, tartotta a feleségében a lelket"

Ezt honnan tudod?

Szerintem a "mi lett volna, ha..." kérdés az, ami a rögeszméje lehet, nem?

De mindennap kimegy? Minden egyes nap? Most én leszek a rosszindulatú gyakorlatias, de oda-vissza út plusz ott eltöltött idő plusz munka plusz alvás... mennyi ideje van a még élő családjára?

2013. nov. 4. 22:48
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap a fiával van. Mindennap törődik, gondoskodik a fiáról. Mindennap beszélget a fiával. Mindennap szereti a fiát. Mi ezzel a baj? Az élő gyermekünkkel is ezt tesszük. Mndennap elmegyünk egy állandós helyre - jelen esetben, ahol lakik a gyermekünk - és vele vagyunk. Ő is vele van.

Mondok neked valami nagyon betegeset, csak hogy jól megijesszelek, haha.

Nem vagyok még anya, de tele vagyok szeretettel.

Volt egy cicám, a Manó(cska). 12 éves lett volna. 5 hetes kora óta én nevelem. Mióta hozzám került, azóta én vagyok a mamája. Én neveltem fel, én etettem meg mindennap, én gondoskodtam róla mindennap, én játszottam vele mindennap, én tanítgattam őt mindennap. Ő volt az, aki mindennap belemászott az ölembe, aki mindennap üdvözölt az ajtóban, aki minden este hozzám bújt. Nem rég egy balesetben meghalt. Kiesett az ablakon, én pedig végig néztem. Ez úgy 2 hónapja történt.

Ő csak egy macska volt más számára, de nekem sokkal több. Még máig kiszakad a szívem a helyéről, ha rágondolok. Ezt egyszerűen nem lehet feldogozni ... Ellehet fogadni, de feldolgozni soha. Hogy egyik percben még rád mosolygott, a másik percben már csak emlékként látod magad előtt az arcát. Felfoghatatlan ...

És még egyszer mondom, " csak egy macska" miatt szakad ki a szívem. Ha a gyermekemmel történt volna ez ... Én ebbe bele sem merem gondolni.

Én inkább örülnék, hogy van egy ilyen ismerősöm, barátom, aki valóban, tényleg mindent megtesz a családjáért, és nagyon szereti őket, és becsüli is a családja tagjait. Ebből én ezt tudom leszűrni.

2013. nov. 5. 01:29
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmnek 5 éve halt meg az egy szem gyereke. Ha egy nap nem megy ki a temetőbe hozzá, már hiányzik neki.

Mert jó a közelébe lenni..azt mondja.

Nem tartom ezért betegnek. Ő dolga, ő érzelmei. Szerencsére nem ismerem ezt az érzést, de nem is kívánom senkinek!

Ítélkezni pedig nem kell.

Nem tudja az, mi a fájdalom, kinek gyerekét nem borítja sírhalom. Ennél nagyobb veszteség embert nem érhet, hogy eltemeti a gyerekét.

2013. nov. 5. 01:37
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Én 3szor állta, nagyon közel ahhoz, hogy az akkor 1 éves fiamat elveszíthetem. Már a gondolatba is majdnem bele őrültem. Ő feküdt eszméletlenül az intenzíven én pedig fogtam a kezét és zokogtam az ágya mellett. Ez ment fél évig, bár volt pár jobb nap is közte! Rengeteget imádkoztam. 70 kilóról lefogytam 45 re!!! Akinek nincs gyereke el sem tudja képzelni ez mekkora fájdalom! Ha akkor meghalt volna a fia, biztosan nem járnék ki a temetőbe, mert abban a pillanatban megöltem volna magam. Ez akkor is sokszor megfordult a fejemben, mikor kezdtem elveszíteni a reményt, hogy felépülhet! De felépült! Hálát adok a jó Istennek, de a mai napig nem tudok szabadulni a fájdalomtól amit akkor éreztem, ha rá gondolok, a mai napi elfog a sírás! 1 éve történt. Azóta is minden nap rettegek, csak nehogy megint ezt kelljen átélnünk! Az a normáéis, ha a szülőt veszítjük el, igaz az is borzalmas fájdalom, de ha a gyerekünket az kibírhatatlan!
2013. nov. 5. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!