Van olyan család, ahol a nő ment ki dolgozni külföldre, nem az apuka? Mennyire viseli meg a családot?
Én elég erősen gondolkozom ezen, csak még nem igazán döntöttem...férjem abszolút támogat, de van egy gyermek is (11 éves), ő visszavonhatatlanul sérülne?
Köszi a válaszokat!
Attól is sérülne, ha elfogyna otthon a lové.
Mi az ok, te vagy szakképzett, te beszélsz nyelvet, te találtál munkát, férjed helyi munkája rendben van, igy ú szoba sem került mint álláskereső?
Szerintem az alapján dönts hogy férjed mennyire érett, azért sokszor kell helyesen kezelnie a gyermeket.
A gyermekkel teljes mértékben ki kell beszélned, hogy ez pontosan miért hogy és meddig zajlik, célszerü az adott ország nyelvére oktatni, ha idővel ő is kimehet ne legyen ott neki minden ijesztő és idegen.
Én egy ilyenről tudok, a nő Angliába ment ki, de csak egy hónapra.
Viszont haza már terhesen jött és meg is szülte a gyereket.
A dolog meg úgy bukott ki(de ez már nem 100%, csak 99%), h a hónap alatt végig jóban volt egy kinti kollégájával meg egyszer feküdt le egy négerrel, mert ki akarta próbálni.
Aztán itthon mikor rájött, h mi van, akkor nagyon úgy tűnt neki, h a néger férfitól van a baba, szal inkább elmondta, mert nem akart nyilvános cirkuszt.
Aztán mikor megszületett akkor mégis csak úgy nézett ki, h a kollégától van, mert nem fekete egyáltalán.
Szép sztori:D
Akkor menj ki te is, ki tart vissza?
Az ilyen félrekefélős sztorik most annyira nem érdekelnek, normális pár vagyunk, szeretjük egymást és kizárólag a kereset miatt váltanék. Ilyen sztorit nem ismertek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!