Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apaként miért nem vagyok jó?
Figyelt kérdés
Már több éve elváltam a feleségemtől. Van egy közös kamasz gyermekünk akinek a felügyelete megosztott.
A válásom óta viszont, ha megérzik a nők hogy elvált vagyok és még plusz a koromat is megtudják, valamiért mindenki eltűnik. Nem látszom annyinak amennyi vagyok szerencsére! :) Illetve igyekszek fiatalos maradni, nem ragaszkodni megrögzült dolgokhoz. Szeretnék társasági ember lenni! Hol ronthatom el?
Talán ott, hogy nem fogadod el magad? Szeretnél fiatalabbnak tűnni, holott nem vagy az, szeretnél társasági ember lenni, holott nem vagy az.
Próbáld meg megtalálni a harmóniát önmagaddal, úgy könnyebb lesz. Sok sikert!
2013. máj. 14. 13:57
2/28 anonim válasza:
Hány éves vagy és milyen korosztályból valók azok a nők, akik lelépnek?
2013. máj. 14. 13:58
3/28 anonim válasza:
Inkább azt érezhetik meg a nők, hogy az elvált nejedről lélekben nem akadtál le. Mert a te féle emberkéket a 20-as nők lasszóval fogják, hogy bele tudjanak ülni a készbe:DDD
2013. máj. 14. 13:59
4/28 A kérdező kommentje:
De a fiatalosságot sem én találtam ki! Nem találkoztam még olyan emberrel aki azt mondta volna hogy 30-on felül lennék. Pedig 37 vagyok. A társasági élet sajnos ott akadt el, hogy a válás után a barátok hol erre húztak hol arra. Így ezt a vonalat nem erőltettem tovább. Új társaságot felépíteni munkahely mellett nehéz.
2013. máj. 14. 14:00
5/28 anonim válasza:
Azért mert a nők sokkal nehezebben fogadják el még ha ők maguk is elváltak, hogy a férfi elvált.
2013. máj. 14. 14:01
6/28 anonim válasza:
Csatlakozom Alexandrához. Nem lehet, hogy túl fiatal nők között keresgélsz?
2013. máj. 14. 14:01
7/28 A kérdező kommentje:
A volt feleségem már egyáltalán nem érdekel, szóval leakadtam róla! :) Ő azóta újra házasodott és engem nem is érdekel mit csinál.
25-35 közötti nőknél szoktam próbálkozni.
2013. máj. 14. 14:02
8/28 anonim válasza:
A gyerek felelosseget jelent. Mellette mar nem csak bulizas van, mert apuka a gyerekkel is akar lenni, kevesebb a penz, mert ott a tartasdij, plusz talan mar gyereket sem vallalna tobbet.
2013. máj. 14. 14:02
9/28 anonim válasza:
Én azért nem kezdenék elvált apával mert nekem csak egy barát kell és nem egy gyerek meg a régi családja hozzá. Nem a korral van vagy azzal, hogy elvált.
2013. máj. 14. 14:03
10/28 anonim válasza:
Evlált nőknél próbálkozz, akiknek már szintén van gyerekük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!