Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi baja az ex-emnek? Elvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja az ex-emnek? Elvált apák gyerekkel!

Figyelt kérdés

Szerintetek miért gondolják úgy az ex-ek,hogy csak nekik lehet új párjuk és csak neki van joguk újra boldognak lenni?

Engem nem zavar hogy neki van új pasija 2 éve,de őt zavarja,hogy van egy fél éves kapcsolatom. Miért? A lányom szereti, jól bánik vele,jól kijönnek. A volt feleségem meg most azzal jön,hogy csak akkor jöhet hozzám a lányom, ha a párom nincs ott. A lányom meg mindig mondja ha nincs ott a párom, hogy hívjuk fel,jöjjön át. Most tervezzük az összeköltözést, a lányom is örül neki, de a volt feleségem kijelentette, hogy ha összeköltözünk, akkor a lányom nem jöhet többet hozzám. Mi baja? Nem normális?

2013. ápr. 10. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
meg is adtad a választ a végén
2013. ápr. 10. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a exnejed mit pampog lényegtelen.A neveden van a gyerek, igy hiába ugrál.Max. magának fog okozni egy két kellemetlen pillanatot, ha beperled, vagy a rendőrséggel hozatod el a gyereket láthatáskor.
2013. ápr. 10. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az exed féltékeny a mostani nődre, hogy majd biztos 'elveszi a kicsi lányát.' 8 évesen ugyan ebben voltam benne... Gyámhatóság lett a vége.
2013. ápr. 10. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hülye szegény. Nyugi, semmilyen joga nincs rá, hogy ne adja oda a kislányt.
2013. ápr. 10. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legundorítóbb a válásnál. Olyan is van (konkrétan ismerek több ilyet): a nő megcsalta a jó férjét / gyerekei jó apját. Utána meg: már az új férj mellől, ahol tud ott ás alá volt férjének. Mert bosszú szaga van, de ilyenkor, ha ő csalt mit/kit/miért áll bosszút? Nincs rá magyarázat.
2013. ápr. 10. 14:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nincs joga hozzá, nem normális. Nekem sem jó érzés hogy a lányom együtt él az ő élettársával, én még sem hisztizem. Mikor elváltunk mind ketten tudtuk, hogy nem egyedül fogjuk majd leélni az életünket. Neki hamarabb lett párja, én nem csináltam ezt, pedig őt is szereti a lányom. De még ha fáj is, akkor is be kell látni, hogy jobb ha szereti a volt feleségem párját, mintha úgy kellene ott élnie, hogy utál otthon lenni. Nem értem a volt nejem, meg sok elvált nő, miért nem tudja így felfogni?
2013. ápr. 10. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

A választ megadta az első hozzászóló:)

Én is "új nő" vagyok, soha semmi gond nem volt az exfeleséggel. Persze kíváncsi volt rám, megvizsgált nagyítóval, én is őt:) Ez természetes, le kellett csekkolni egymást, nekem sem volt mindegy, hogy egy normális kapcsolatba megyek bele, vagy gondoljam e át, hogy kell e nekem egy őrült nő a nyakamba. Illetve őt is érdekelte milyen vagyok, hisz innentől a fia életének a része voltam. Az ő részét igazán csak akkor értettem meg mikor neki lett komoly kapcsolata, és a férjem is félt attól, hogy akármi miatt változik a jó kapcsolata a fia anyjával és ez kihat a gyerekre is, illetve neki sem volt mindegy, hogyan fogadja el az új párja a fiát. De egyikőjük sem zsarolta soha a másikat. Pont azért mert minden fél normális. Ők is, én is, az ex új férje is.

2013. ápr. 10. 14:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Én is beakartam mutatkozni annak idején az exem új párjának, de az ex azt mondta, elég ha ő tudja hogy milyen és ne zaklassam őket. A páromat is beakartam neki mutatni, de rá meg nem kíváncsi, azt mondta, nem áll szóba minden hülyével,mert aki velem van, az normális nem lehet. Erre mondtam neki, hogy ő már csak tudja főleg ha tükörbe néz!
2013. ápr. 10. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz egyszerűen azzal, hogy mit mond. Nem kell szóba sem állnod vele. Az ő kötelessége, hogy átadja a gyereket a bíróság által megadott időpontban. Ettől kezdve azt csinálsz amit akarsz a saját idődben. Ha emiatt nem adja oda, akkor azonnal feljelented, aztán majd a gyámhivatal elmagyarázza neki, hogy miként kellene eljárnia.
2013. ápr. 11. 19:29
 10/10 anonim válasza:
Nálunk a férjem exe kitalálta, hogy amikor nálunk alszik a gyerek a férjem ne aludjon velem, hanem a gyerekkel, mert állítólag zavarja a gyereket... :)Persze kiderült, hogy a gyerek nemcsak nálunk, hanem náluk -újból férjhez ment- is rosszul alszik. Inkább az exet zavarta a dolog :), pedig ő vált el a férjemtől. Innentől kezdve inkább elhatárolódtam, a láthatás a férjem joga-lehetősége, csak a gyereknek ártott ezzel is az ex. Azóta is lelkesen munkálkodik, legutóbb gyermekünk megszületését nehezményezte... Sajnos ez ellen sok mindent nem lehet tenni, amíg egymás közelében lakunk és a gyerek tartja a kapcsolatot az apjával.
2013. máj. 20. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!