Elvált anyukaként 1 gyerekkel hol tudok albérletet keresni?
Figyelt kérdés
Jó estét mindenkinek!
Budapesten keresnék a 20-dik kerületben 1 szobás kislakást. Hol tudok keresni? Milyen oldalakon??
Próbáltam a neten keresgélni, de még sosem voltam rákényszerülve így fogalmam sincs milyen oldalak vannak..
köszönöm a segítséget előre is.
2013. febr. 14. 20:14
2/3 anonim válasza:
3/3 Tenke Zsanett válasza:
Szia!
Rengeteg hirdetési felület van interneten. Néhány pl. ahol én is szoktam keresgélni: Apród.hu, Jófogás.hu , Expressz.hu ,de ha beírod a keresőbe, hogy albérlet, vagy kiadó lakás stb. akkor rengeteg lehetőséget feldob. Talán így a legegyszerűbb,de én ugyanilyen helyzetben adtam is fel ezeken az oldalakon ingyenesen hirdetést és szinte azonnal jelentkeztek is rá többen. Sok sikert! Nem vagy egyedül. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!