Az apa életveszélyesen fenyeget engem, és már többször meg is ütött. A fiát is veri, rugdossa. Nincs hova menekülnöm a gyermekekkel. Albérletet nem tudok fizetni, munkanélküli lettem. Hova menjünk, mint csináljunk? Hol kaphatnánk valóban segítséget?
Nagyon félek,nehogy egyszer tényleg betartsa az ígéretét és megöljön minket, sose lehet tudni ilyen labilis személyiségnél :(
Aki hasonló helyzetben volt,kérem segítsen hogy lehet kimászni belőle???Köszönöm előre is.
Menj anyaotthonba, azonnal.
Ha beírod a google-ba találsz a környéketeken,
de itt a Lea honlapja, ha őket hívod segítenek!
És még "apának" hívod...Először azt hittem, az apádról beszélsz.
Ha a gyerekre kezet emel, akkor miért nem szóltál eddig a rendőrségnek, gyámügynek, gyerekorvosnak, akárkinek?Ez a Te felelősséged!Mindig van kiút, vállalj el akármilyen tróger munkát, csak legyen kereseted, hogy el tudd magatokat tartani.Nincs más lehetőség.Ha meg nem lépsz, majd elviszik a gyereket állami gondozásba a bántalmazás miatt, mert egyszer úgyis kiderül.
Fel vagyok háborodva, de nem csak az "apára", hanem Rád is, hogy ilyen tehetetlen vagy.
1. beadni a válópert
2. kérni a szülői felügyeleti jog megvonását
3. kérni a láthatási jog megvonását.
4. igenis kérni a távolságtartást, ha kell 30 naponként a váláskimondásáig.
5. ajtón zárat cserélni.
6. nem apázni egy ilyen férfit.
Ne hagyd tovább fajulni a helyzetet! Igen, menj anyaotthonba, és minél előbb vállalj bármilyen (vállalható) munkát. Add be a válókeresetet, kérhetsz távoltartást, és gyerektartást is. De ahhoz, hogy ne kerüljön szegény gyerek gyámhatóság felügyelete alá, neked is dolgozni kell! Sok sikert!
www.lea.hu
www.nane.hu
Én csak azt tudom javasolni, hogy szólj egy barátodnak, biztos segítene ideiglenesen...
DE az a nagy probléma, hogy az ilyenek, mint te, mindig csak a hülye kis családjukra figyelnek, és hopp, hol vannak a barátok? Ne haragudj, de én részben megvetlek, magadnak csináltad, hogy csak ez az egy idióta ember van az életedben... És nem... ez akkor se normális, ha életed végéig boldogan élnétek. Barátok kellenek. Ha nem is több, egy... Gratulálok, egyedül vagy, így jártál... Sajnálom, de nagyon nem tudlak sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!