Az apa életveszélyesen fenyeget engem, és már többször meg is ütött. A fiát is veri, rugdossa. Nincs hova menekülnöm a gyermekekkel. Albérletet nem tudok fizetni, munkanélküli lettem. Hova menjünk, mint csináljunk? Hol kaphatnánk valóban segítséget?
Nagyon félek,nehogy egyszer tényleg betartsa az ígéretét és megöljön minket, sose lehet tudni ilyen labilis személyiségnél :(
Aki hasonló helyzetben volt,kérem segítsen hogy lehet kimászni belőle???Köszönöm előre is.
KEDVES UTOLSÓ!
Nekem azért nincs családom,mert az édesanyám lemondott rólam, nevelőszülőkhöz kerültem és ott csak addig kellettem a családnak,amíg pénzt kaptak utánam.
Ha ezért megvetés jár, VESS MEG. Nem az én szégyenem.
Én nem kértem életet.
Figyelj,kaptál több tanácsot,most kérdezek:
Válás be van adva?
Távoltartást kértél?
Rendőrségi feljelentés megvolt?
Mert sokan tudnak segíteni, de vannak olyan dolgok amiket neked kellmegtenned. Ezeket,amiket felsoroltam.
Úgy nem lehet segíteni, hogy te nem cselekszel.
Tudod, a "csak ha már vér folyik" egy manapság roppant divatos kifejezés, de én azt szűrtem le belőle, hogy nem tettél feljelentést...
Az valóban igaz, hogy nem fog téged rendőr kísérgetni, ha el akarsz menni vásárolni...
De a feljelentést megteheted akármikor, fel is veszik, megindul az eljárás a férjed ellen. Vetess látleletet, magadról és a gyerekről is, csatold a feljelentéshez.
OFF "ma 11:28"-nak
Ezt nem seggnyalásnak, hanem tiszteletnek hívják. Minden ember érdemel annyi tiszteletet, hogy nem alázom meg a sz*r helyzete miatt, pláne addig, amíg nem tudom, mi áll a helyzete hátterében, tehet-e egyáltalán arról, ahova jutott. Ez most egy sürgős, "akut" helyzet, amit gyorsan kell megoldani, itt nem segítesz azzal, ha azt kérdezgeted, miért nincsenek barátai. Egy szívrohamos betegnek se azt mondja az orvos, hogy "ja, kérem, nyugisabban kellett volna élni, most edd meg, amit főztél", hanem beviszik az intenzívre.
ON
Kérdező! Mielőbb kérj segítséget a fentebb már felsorolt módokon!
Köszönöm azoknak akik segítő szándékkal fordultak a kérdésem felé!
Minden követ megmozgatok,hogy legyen hova elmenekülnünk, és ujra kezdeni az életünket.
Igen,beszéltem a rendőrséggel, a gyámhatósággal, a gyermekvédelmisekkel, anyaotthonokkal,de az volt a baj,hogy tele vannak az anyaotthonok és várni kellene míg bekerülünk!
A krízisközpont meg már csak akkor segít az elhelyezésben ha nem csak fenyegetés van hanem tettlegesség is.
És azt a gyámügy jelenti feléjük,akkor S.O.S-be 24 órán belül segítenek,DE én nem akarom megvárni ezt.
Lehet hogy rosszak az információim,de nekem legalábbis ezt mondták.
Az első válaszolónak is köszönöm az infót,fel is veszem velük még ma a kapcsolatot!
Válás be van adva?
Nagyon fontos, hiszen a rendőrség is teljesen másképp kezel ha válófélben vagy, mintha a férjedről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!