Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az apa életveszélyesen fenyege...

Az apa életveszélyesen fenyeget engem, és már többször meg is ütött. A fiát is veri, rugdossa. Nincs hova menekülnöm a gyermekekkel. Albérletet nem tudok fizetni, munkanélküli lettem. Hova menjünk, mint csináljunk? Hol kaphatnánk valóban segítséget?

Figyelt kérdés

Nagyon félek,nehogy egyszer tényleg betartsa az ígéretét és megöljön minket, sose lehet tudni ilyen labilis személyiségnél :(

Aki hasonló helyzetben volt,kérem segítsen hogy lehet kimászni belőle???Köszönöm előre is.

2011. máj. 12. 10:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Élettársi kapcsolatról van szó,nem házasodtunk össze.
2011. máj. 12. 12:11
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásom szerint a krízisközpont nem akkor segít, ha a gyámügy felveszi velük a kapcsolatot, hanem kifejezetten kérik, hogy maga a "sértett" telefonáljon. Te leírtad, hogy többször volt tettlegesség is. Szerintem hívd fel őket, leharapni senki nem fogja a fejed, felkészült szakemberek ülnek ott, ha mással nem, információval segítenek.
2011. máj. 12. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!