Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált szülőként egy gyerekkel milyen kedvezményeken kaphatok?
Elvált szülőként ha van egy másfél éves gyermekem,hogan fogok megélni?A Gyed-em 70e ft.(volt 3 év folyamatos munkaviszonyom de miből fogm eltartani a ygermekem ha hitelünk is van?Érdekelne milyen támogatásokat lehetne igénybe venni?
És ha normális megegyezés van a felek között "mennyibe kerül" a válás?
De közösen fizetnénk de a fele sem kevés ebben a buta helyzetben.
köszi
Első válaszoló!
Tudod te egyáltalán, hogy mennyi pluszt jelent az emelt családi pótlék????
1000 (egyezer!) Ft-ot!
gyerekvédelmi támogatást, esetleg lakásfenntartási támogatást. Bár nem tudom ezeknek mennyi az egy főre eső jövedelem határa. Mást nem nagyon kapsz sajnos.
Ha kicsit barnább lenne a bőröd színe akkor sokkal több esélyed lenne bármiféle támogatásra, bocs, hogy ezt írtam, de ebben az országban a mai világban sajnos így működik
Sajnos jobbat nem tudok.
Nem akartam a kérdezőt elkeseríteni, de sok nehézségre számíthat.
Én is egyedül nevelem a gyerekemet. A legbosszantóbb eset az volt, mikor augusztus végén mentem tankönyvet vásárolni (pénzért!) az iskolába. Iskola elé beáll egy vadi új BMW, anyuka 3 gyerekkel kiszáll, majd bent az iskolában én beállok a "fizetős" sorba, a 3 gyerekes BMW-s anyu meg beáll az "ingyenes" sorba! Könyv csak egy gyerekének kell!
Semmilyen kedvezmény nem jár mint egyedül álló szülő.Az emelt családin kívöl,ami igen,plusz ezer ft-ot jelent.
Én 9 éve nevelem a gyerekeimet egyedül.Se menzán,se az iskolai könyvek vásárlásánál nem számít az egyedül állóság.A többiről nem is beszélve......
Szia! Előző vagyok, az anyuka biztos vállalkozó vagy a párja, és ugye általában 0% jövedelmük van egész évben, így tankönyvre sem telik és ingyen étkeznek. Nálunk is van ilyen sajnos, hatalmas ház, sielés, több nyaralás egy évben, butikjuk van, a gyerek meg ingyen könyves.
Nincs igazság!
Köszönöm a válaszokat!Hát sajnos pont ere számíotam,marad a szoli:) :(((((((( Hát igen elég mocskos világot élünk,nincs igazság hogy süllyedhetet ez az orszg ilyen mélyre!
Mindenkinek kitartás kívánok.És ne feledjük a ygemekeink tartanak minket életben.Én legalább is néha úgy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!