Mit csináltok a hétvégén? Milyen program van betervezve a hétvégére kisgyermekes szülőként?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 14:10
1/9 anonim válasza:
Mi a Vasúttörténeti Parkba megyünk. Kicsit előrehoztuk a gyereknapot, mert jövő hétvégén mindenhol ezren lesznek. Akkor mi majd uszodába megyünk vagy kirándulni, ezen a hétvégén meg megnézzük a mozdonyokat. Még a Tropicariumon gondolkoztunk, de mivel mozdonyfüggő a gyerkőc, így inkább maradt a park.
2/9 anonim válasza:
Mi jövő héttől a Velencei tavon strandolunk vasárnaponként, persze jó idő esetén!
Szombaton sétálunk, soppingolunk, de a nap nagyrészét itthon a kertben töltjük, játszunk/medencézünk! 2 éves kisfiammal:o)
3/9 anonim válasza:
Mi ma még itthon, holnap anyuéknál leszünk. Bográcsozás, medence fel van fújva a kölköknek, már tegnap is pancsoltunk itthon - szóval kinti program. A gyerekek legalább jól lefáradnak, én meg barnulok, amíg őket őrzöm. :-) Két hét múlva úgyis megyünk a Balcsira! :-)
4/9 anonim válasza:
mi itthon vagyunk, ma töltjük fel a nagy medencét, a kicsi már beaktiválva tegnap óta pancsol a kisfiam...:)
el sem akar menni itthonról, 2 hete van kész a rönkfa játszótere, szóval neki még újdonság. aztán úgyis mindig lesz valami. szép napot!
6/9 anonim válasza:
Délelőtt repülőnapon voltunk, aztán pancsolás a kertben.
7/9 anonim válasza:
Nekünk sajna itthoni program van,a kicsi bárányhimlős és nem mehetünk ki ebben a szép időben.:(A nagyobbik elment az apjukkal anyósomhoz,legalább ő legyen falusi levegőn,futkozzon a szabadban.Holnap meg itthon lesz mindenki,pihizünk,én megcsinálom a másodikat az ebédhez,a levest megfőztem már ma.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,hogy válaszoltatok!
Nálunk is többnyire itthoni program van/lesz.
Jobbulást az utolsó válaszoló gyermekének!Kellemes hétvégét mindenkinek!
2011. máj. 21. 16:04
9/9 anonim válasza:
Egyelőre annyi a holnapi program, hogy elmegyünk megnézni az új környéket, ahol majd júliustól lakni fogunk :) Kulcsom még nincs sajnos, így nem tudom megmutogatni a lakást, pedig a fiam már nagyon kíváncsi rá, de megmutatom neki a környéket, van ott egy hatalmas játszótér is, ott majd játszunk egy nagyot. Meg az ovit is megmutatom kívülről, ha már ott vagyunk, mert arra is nagyon kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!