Kisgyermekes anykák akik dolgznak, milyen munkakörben ill. mettől meddig dolgoztok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, hogy milyen munkakörben lehetne dolgozni, ahol nem probléma, hogy 4-kor lelépek, hogy a gyerekért menjek a bölcsibe, oviba.2011. okt. 23. 21:11
1/4 anonim válasza:
Osztályvezető vagyok (ennél bővebben nem írnám le), 9-től 5-ig tart a munkaidőm, bár elég rugalmas, tehát csinálhatom azt, hogy egy nap csak 4 órát dolgozom, de akkor egy másik napon meg 12-t kell, tehát a heti 5x8 órának nagyjából meg kell lennie. Mi úgy oldjuk meg, hogy - mivel a férjem 8-tól 4-ig dolgozik - reggel én viszem a gyerekeket, délután pedig a férjem hozza el őket.
2/4 anonim válasza:
Szia!
A lanyom 13 honapos, mar 2 honapja jar bolcsibe. Reggel apa viszi 7kor es delutan 5kor apa megy erte, mert o jar kocsival. En busszal jarok, hetfotol pentekig 8tol fel 5ig dolgozok egy kavezoban. Esti es hetvegi munkat nem vallalnek, mert csak ilyenkor tud egyutt lenni az egesz csalad.
3/4 anonim válasza:
Én fél 8-tól 16-ig dolgozom. Apa viszi reggel 8-ra a kicsiket, én megyek értük. Könyvelőként dolgozom. Az a jó benne, hogy határidők vannak és csak az a lényeg, hogy ezeket betartsam. Azokon belül én döntöm el, hogy mit mikor csinálok. Ha nagyon el vagyok úszva a határidőkkel akkor előfordul, hogy bemegyek előbb és így túlórázom.
4/4 anonim válasza:
Én egy hivatalban dolgozom. Háromnegyed 8-tól negyed ötig. Ezt én kértem, mert egyébként 8-16:30 kellett volna és nem értem volna oda a bölcsibe, oviba 5-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!