Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beteges féltékenységgel?
A férjem külföldön dolgozik és mint a dedóban ha skype-on beszélünk állandóan csak veszekedik, és vádolgat.
Állandóan azt szajkózza hogy megcsalom őt.
Ezt teljességgel állíthatom hogy nincs így, viszont már kezd az idegeimre menni.
Néha a sírás kerülget, adtam már neki ultimátumot hogy vagy abbahagyja vagy nem fogok vele beszélni.
Tegnapi eset hogy telefonon beszéltünk, én pedig megreszeltem a torkomat.Amikor haza értem egy olyan üzenetet kaptam amiben az volt hogy én azért köhécseltem mert volt ott velem valaki, és ezzel jeleztem annak az embernek valamit.
Mai eset hogy skypon beszéltünk, és ilyenkor camerázunk.
Megszólalt a mobilom, felvettem, a camera úgy maradt és beszéltem azzal aki hívott. Amikor már vége volt a hívásnak csak akkor lettem figyelmes hogy írkálta hogy hangosítsam ki, de körülbelül 5 ször kérte.
Nagyon nem bírom.Ez már beteges.
Havi 2 napra jön haza általában, és kettő havonta egy hétre.
Nem tudom mi az oka hogy nem bízik bennem.Mit tegyek???
Menj ki te is dolgozni. Ha látná, hogy mennél, akkor talán megnyugszik, még akkor is, ha valamiért nem tudsz menni.
Az más kérdés, hogy ez az elviselhető mértéken túl megy a féltékenysége.
Volt egy ilyen pasim, aki ennyire féltékeny volt, én meg nem értettem, hogy miért. Nem bírtam vele maradni, persze más okok is voltak.
Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy mindenki magából indul ki.
A férjed el fog marni maga mellől, mert amit csinál nem lehet a végtelenségig bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!