Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenység?
Nagyon tévedsz. A férjem képes kizárólag rám koncentrálni, és nem kell neki több nő. Fülig szerelmes belém, ezt nap mint nap bizonyítja, és érzem is. Nem kell neki más, mert én vagyok a legjobb. Ezért vett el.
Szerinted ha nem kellenél neki, és mások járnának a fejében, akkor veled maradna?
Szerintem nem bízol magadban eléggé, és alábecsülöd magad.
#1 és #2
Nem kétlem, hogy szerelmes belétek, de higgyétek el, hogy szex közben néha másra gondol.
Vagy ha meglát egy dögös bigét, akkor egy ideig nem ti jártok a fejében, hanem az, hogy mit tenne azzal a csajjal.
A férfiaknak a napközbeni vizuális ingerek (pl. a jó nők), óhatatlanul is előtörnek szex közben.
Mikor egy férfi megnéz egy nőt, az teljesen más, mint amikor egy nő megnéz egy férfit.
A nők megállapítják, hogy jól néz ki, esetleg még ezt is, hogy szívesen összegyűrnék vele a lepedőt, de eszükbe sem jut a megcsalás.
De ha egy férfi néz meg egy nőt, akkor rögtön pucéran látja őt aktus közben, és legszívesebben megd*gná, ha nem lenne kapcsolatban. Néha ilyenkor teher a kapcsolat.
Ahogy Ákos is énekli: "...széttép ami mélyen bennem ég.
Kínlódni így jó: a hűség a legkegyetlenebb béklyó"
Nem értem mit rugóztok azon, hogy mire gondol. Ugyan már miért ne nézhetne meg más nőket, a szép nőket én is megnézem pedig nő vagyok. Nehogy már Orwelli gondolatrendőrség legyen. A gondolatokat nem lehet kisajátítani, vagy ha ez az igény, akkor válasszatok zombikat magatoknak.
Egy jó pasit is megnézek, de ettől még nem ugrok be az ágyába és nem szeretem kevésbé a férjem, sőt, én sem hiszek a tündérmesékben ezért szerelmes sem leszek minden jött mentbe. Megnyomorítjátok magatokat. Így nem lehet élni, szerintem kezeltesse magát aki így gondolkozik, mert ez tényleg gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!