Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Chimaira kérdése:
Beteges féltékenység?
mert erre nincs megoldás! Csak az idő!
Ha már benő a fejed lágya, akkor másképpen fogsz gondolkodni! Ennyi! És nem akarsz mások fejében turkálni és követelőzni,hogy csak és kizárólag te körülötted forogjon a világa!
2013. jún. 6. 15:20
22/32 A kérdező kommentje:
grat.. látom sikerült felfognod, h kb leszarom a véleményed, csak idegesít, h idepofátlankodsz a kérdésembe és oltogatsz ahelyett, h valami értelmes válasszal segítenél, ha ez nem megy akkor mér nem takarodsz már facebookozni vagy valaki mást csesztetni, mert én nem azért tettem ki ezt a kérdést, h te itt kiélhesd magad és bebizonyítsd mennyire hibátlan vagy. Azért tettem ki, hogy jószándékú emberek vagy sorstársak megírják véleményeiket vagy tapasztalataikat, esetleg tanácsaikat és ebből én vmi használhatót szűrjek ki magamnak. Fel tudod ezt fogni?
Fel! A kérdésedre a válaszaim:
Beteges féltékenység? - Igen!
Idióta vagyok? - Igen
2013. jún. 6. 15:31
24/32 A kérdező kommentje:
ó remek fejlődsz.. így még akár jó is lehet.. ha már úgy is egy istenverte géniusz vagy.. valami istenverte megoldást is tudsz nekem ajánlani mester?
Mester! Már leírtam...azt hittem olvasni még tudsz...
2013. jún. 6. 15:35
26/32 A kérdező kommentje:
Én igen, de ha te is tudnál akkor sikerült volna elolvasni azt is hogy a gond az nemtom beszéljek-e róla (az a kapcsolatnak szar), vagy ne (az nekem szar) am viccen kívül ahhoz képest, h szétoltottuk egymást eddig talán te vagy az egyik leghasznosabb....
Próbáld meg valahogy átértékelni ezt a dolgot magadban, mert olyan férfi nincs ezen a Földön, aki nem gondol más nőre, akárhogy erősködik az első két válaszadó. De amíg nem csal meg, nem bánt meg, addig engem nem érdekel, mert nagyon szeretjük egymást, arra gondol, akire akar. Nyilván azért jóval nagyobb részben én járok a fejében, de ha pisztolyt szegeznék a halántékához, akkor se tudna kizárni rajtam kívül minden más embert... Eléggé nagyon fiatal lehetsz, az első hosszú kapcsolatomnál én is ilyen éretlen voltam, most sem vagyok azért rettentően öreg, de benőtt a fejem lágya. Ne aggódj szerintem feleslegesen ilyenen!
2013. jún. 6. 15:50
Ezért írtam, hogy erre csak az idő a megoldás! Kezdő vagy még a kapcsolatokban és nem tapasztaltál eleget!
Pár év és hidd el már nem ezek fognak a fejedben járni! De ezen kb. szerintem mindenki keresztül megy, valahol el kell kezdeni!
Néhány pofára esés után az ember képes másként értékelni a saját dolgait!
2013. jún. 6. 15:57
29/32 A kérdező kommentje:
nem is az a gond, h fiatal vagyok sztem, mert ezelőtt volt egy 3 éves élettársi kapcsolatom ott is ez volt csak sikerült épp egy hozzám hasonló idiótával összekeveredni.. huhhh 2 ennyire labilis ember.. durva volt :)sztem a gond ott van, h tényleg nem vagyok annyira rendben.. úgy értem elég durva gyerekkorom volt és iszonyatos személyiség torzuláson mentem keresztül.. valami borzasztóan szélsőséges vagyok és ellentmondásos... egyik pillanatban megértem a dolgot és nem zavar, a másikban meg bele tudnék dögleni... tudom, h igazad van ezzel az Orwell dologgal is (am az 1984 tök jó), de néha nem bírom elviselni.. talán mást is pótolni akarok ezzel a kapcsolattal vagy nem tudom.. csak azért gondolom, mert lényegében tényleg nincs senkim és kb 12 éves korom óta ide-oda dobálnak, előtte meg annál is szarabb volt... a lényeg: Szerinted lehet teljesértékű egy srác szerelme akkor is, ha mást is megkíván olykor? úgy értem ettől még nem fordul meg a fejében, h szívesebben lecserélne inkább?
Hogyne lenne teljes értékű. Ugyan úgy ahogy Te sem akarod emészteni magad a problémán, mégis emészted, ő ugyan úgy nem akar másokra gondolni, de attól még gondol, mert nem direkt csinálja senki, csak jön. Csak nálunk ez megy is, nem fontos, nyilván elfelejti mindenki kit mit látott 2 perce a metróban, mert nem fontos. Ezért hiába is faggatod, úgysem fog emlékezni rá.
Nem sértésként írom, de keress fel pszichiátert, mert nyilván Te is tisztában vagy vele, hogy segítségre szorulsz mielőtt az összes ígéretes emberi kapcsolatodat is szétzúzod. Nem vonom kétségbe, hogy a viselkedésednek oka van, de akkor is szakembert igényel.
2013. jún. 6. 16:13
Kapcsolódó kérdések: