Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Beteges féltékenység?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chimaira kérdése:

Beteges féltékenység?

Figyelt kérdés
Nem attól félek, hogy megcsal nem azérdekel elsősorban, hogymit csinál, hanem hogy MIT GONDOL!!! Ha megtetszik neki valaki más soha nem fogja elmondani nekem, mert nem akar megbántani, de én attól még tudom.A hapsik nem képesek egy nőre koncentrálni. Nem erre vannak programozva. Nem hiszek a tündérmesékben. Nem is tudnak szerelmesek lenni csak tök sok nő érdekli őket és esetleg van egy aki jobban. Nekem ez kevés. Idióta vagyok?
2013. jún. 6. 14:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Az,hogy "megkíván" mást egy dolog. (bár én nem a megkíván szót használnám,inkább fogalmazzunk úgy látja a lehetőséget) Mindenkinél van szebb! Ha tesz is azért,hogy ez tovább menjen puszta vágynál,az baj!
2013. jún. 6. 16:18
 32/32 A kérdező kommentje:
Kezeltek anno de a tb által finanszírozott dokik olyanok, h vagy betegebbek mint te (komolyan) vegy le se szarnak.. felírt nekem egy gyógyszert amit nem is szedhetnék amúgy, ráadásul mindent kiölt belőlem, mikor elkezdtem szedni nem éreztem rosszkedvet, se örömöt, se haragot, se rokonszenvvet egyszerűen semmit csak bágyadtségot és kedvtelenséget. Mellesleg egy egészségügyi dolgozónak megemlítettem a nevét (a gyógyszerét) és közölte, h ezt ilyen totál szemilis halálfélelemtől szenvedő megkeseredett magányos visszafejlődött idős néniknek/bácsiknak szokták írni akik már szinte teljesen elszakadtak a valóságtól. (ennyire nem érzem súlyosnak a helyzetem) a magán dokira meg nincs pénzem....
2013. jún. 6. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!