Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Beteges féltékenység?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Chimaira kérdése:

Beteges féltékenység?

Figyelt kérdés
Nem attól félek, hogy megcsal nem azérdekel elsősorban, hogymit csinál, hanem hogy MIT GONDOL!!! Ha megtetszik neki valaki más soha nem fogja elmondani nekem, mert nem akar megbántani, de én attól még tudom.A hapsik nem képesek egy nőre koncentrálni. Nem erre vannak programozva. Nem hiszek a tündérmesékben. Nem is tudnak szerelmesek lenni csak tök sok nő érdekli őket és esetleg van egy aki jobban. Nekem ez kevés. Idióta vagyok?
2013. jún. 6. 14:07
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek.. elég fiatal vagyok és tudom, h szeret a párom, mert olyan dolgokon mentünk EGYÜTT keresztül, hogy döbbenet, de nem vagyok annyira naív,h azt gondoljam "vak".De miért kell hitegetni a lányokat? Miért kell azt mondani bárkire, hogy ő a párom? Miért kell összeköltözni? Miért kell feleségül venni? Én az elején közöltem a sráccal, h nem kell belebonyolódni, de ha már így érdekeljük egymást itt a számom és hívj ha kedved van hozzám. HOZZÁM és csak is akkor ha pont HOZZÁM.Felfogta és jöttek is a telefonok aztán egyre gyakrabban és boldog voltam , mert tudtam, h épp velem akar lenni, hiszen hívhatott volna mást is, nem vagyok ott, h csekkoljam.De már összecuccoltunk és zavar egy kicsit, mert tényleg elég reálisan gondolkozom ebben a témában (szerintem) és sajnos nem vagyok elég naiv ahhoz, h elhiggyem csak én kellek neki és most, h együtt lakunk akkor is együtt vagyunk amikor esetleg nem is HOZZÁM van kedve. Ráadásul nem is régóta vagyunk együtt mi lesz később? Mit kezdjek ezzel?
2013. jún. 6. 14:34
 12/32 anonim ***** válasza:

Akkor a TE kedvedért leírom, hogy ez, amit írtam ÁLTALÁNOSSÁGBAN értendő.

Nyilván vannak olyanok, mint te, és vannak olyan férfiak is, akik nem gondolnak semmire.

De 90%-ban az van, amit leírtam.

Érted?

2013. jún. 6. 14:40
 13/32 anonim ***** válasza:
A 90% egy tanulmány eredménye vagy a hátsód véleménye?
2013. jún. 6. 14:45
 14/32 A kérdező kommentje:
értem én, csak nem is ez a kérdés lényege, hanem, hogy iért kell úgy tenniük mintha..? miért nem lehet egyszerűen annyit, h figyelj egész jó veled, nagyon kedvellek vagy ilyesmi.. minek a jaj szeretlek meg csak te meg ilyen szarságok... ? És én most ezzel mit csináljak? Beszéljek róla és tegyem tönkre ami köztünk van, vagy kussoljak és bolonduljak meg? (tudom sok mindenkinek úgy tűnik bolhából elefánt, de gondoljatok bele abba is, h mondjuk egyedül vagytok, egyébként is érzelmileg labilisak és rajta kívül SENKITEK nincs... valahogy így)
2013. jún. 6. 14:50
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Úgy van,írd csak elő a pasidnak mikor és mire gondolhat! Ennyi erővel,ha megk.úr minden szembejövő nőt,de közben rád gondol azzal nincs bajod? Ez meg már mi?
2013. jún. 6. 14:58
 16/32 anonim ***** válasza:
7es,tévedsz a kapcsolat akkor teher,ha ilyen kérdezőfajtával akadsz össze,aki még a gondolataid is meg akarja szabni! Az általad említett jelenség pedig mindkét nemre jellemző!
2013. jún. 6. 15:05
 17/32 A kérdező kommentje:
igen b.meg ha megkúr akárkit és rám gondol azzal nincs baj te fogyatékos nem azt írtam ki, h álljál neki kötekedni meg észt osztani, am ha erre vered magad, h du 3 körül le tudsz ülni a net elé és tudsz bunkózni meg észt osztani,holott segítséget kértem... nos igazán értékes embere lehetsz szerény kis társadalmunknak. Én a helyedben rettentően büszke lennék magamra. Nyugottan veregesd magad hátba, mert gyanítom te tökéletes vagy és nincsenek rossz szokásaid, vagy rögeszméid.
2013. jún. 6. 15:06
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Revideálom magam! Sürgős orvosi segítségre van szükséged,ha egy egyszerű válasz egy jelentéktelen embertől ilyen indulatokat szít benned! :-) szegény csávó!
2013. jún. 6. 15:12
 19/32 A kérdező kommentje:
Olyan jó, hogy egyesek nem képesek segíteni, csak okoskodni... kíváncsi lennék, ha azt kérdeztem volna mi a különbség a brechti és az arisztotelészi színház értelmezések között vajon akkor is ez lenne? :) Mindegy írna vki vmi használhatót a PROBLÉMÁMRA!!!! fontos lenne.. köszi. És kössz az eddigi normális kommenteket is..
2013. jún. 6. 15:16
 20/32 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: Chimaira

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 15:12

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Beteges féltékenység?

"Úgy van,írd csak elő a pasidnak mikor és mire gondolhat! Ennyi erővel,ha megk.úr minden szembejövő nőt,de közben rád gondol azzal nincs bajod? Ez meg.."

Az üzenet témája: gyökér vagy

Az üzenet szövege: te balfék... közöd nincs a témához.. tudod az is oda van írva, h gondoljon akármit, de akkor ne játszukmár el a rómeó és júliát.... mi van veled? Tényleg ennyire tehetséges vagy, hogy egy ilyen oldalon oltogatod a hozzám hasonlókat? És akkor szerinted én vagyok gáz? Gondolkozzál már el magadon? Erre vagy büszke? Mosolyogsz a gép előtt, hogy de jól kiosztottam vkit?

2013. jún. 6. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!