Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenységre ellenszer, példa lent, HELP, URGENT?
A férjemet láttam facebookon egy képen, ahogy egy nőnek az ölébe van hajtva a feje és úgy alszik. Vérszemet kaptam, pedig tudom, hogy a nővel olyan jóba vannak, mintha testvérek lennének.
Nekem is van olyan férfi kollégám, akivel ennyire közvetlen vagyok és tudom, hogy fordított helyzetben is ez van a férjemmel, de akkor miért szűr szíven a kép?
Hogyan vetkőzhetném ezt le? Segítsetek!
tyűha.. én is vérszemet kaptam volna az tuti :))
amúgy gondolj arra:
ha lenne ezzel a nővel "valami" olyan,tuti nem teszi fel facebook-ra,hanem titkolja :))))))))
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mi ilyeneket nem csinálunk a férjemmel. A kollégákkal való "kapcsolat", hülyülés, kimerül a szavakban.
A beteges féltékenység az nem itt kezdődik. Az olyan amikor semmi okod rá és az vagy. Itt azért lehet hogy van okod a féltékenységre. Egyrészt miért alszik másik nővel, másrészt miért van az ölében a feje, és miért is van ez megosztva mindenkivel, miért kell mindenkinek látni?
Szóval ezt nem levetkőzni kell, hanem beszélni a férjeddel, hogy ilyeneket azért ne csináljon.
Mindenkinek köszönöm a választ.
3 műszakban dolgoznak, lehet, hogy fáradt volt, nem?
ÁÁÁ, ha szólok neki, az már sok. Az exfelesége folyton féltékeny volt, nálam a legkisebb jelét nem tűri már el.
Ha szólnék a kép miatt, elkezdené, hogy mennyire féltékeny vagyok.
Mit tegyek. Szóljak, vagy ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!