Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ha apám folyton...

Norcsika 1 kérdése:

Mit tegyek? Ha apám folyton iszik és anyámat szidja és apum úgy issza a pálinkát minta víz lenne de még arra is képes lenne ha van van rúgva hogy megverje anyumat erre már volt példa Hogyan álítsam le apum 45 éves én 10

Figyelt kérdés

2012. dec. 29. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
10 evesen inkabb vonulj a szobadba akkor, amikor az apad reszeg pl. Az anyukad egy felnott ember, akinek lehetosege van arra, hogy leallitsa, megvedje onmagat, de teged is. NEm szabad beleavatkoznod, mivel akar fizikailag is bantalmazhat pl. Anyukad a rendorsegtol is tud segitseget, vedelmet kerni!
2012. dec. 29. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:

"Anyukad a rendorsegtol is tud segitseget, vedelmet kerni!"

Ezt most nem írtad, komolyan, ugye?... Védelmet semmiképpen, segítséget is csak azután, hogy ha a már megvert személy feljelentést tesz.

2012. dec. 29. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
De anyumék nagyon szeretik egymást és akkor jönnek a bajok amikor berúg kb egy hónapban 4 napig de az kín szenvedés és én is szeretem apumat
2012. dec. 29. 19:05
 4/7 A kérdező kommentje:
nemré volt a szülinapom már 11éves vagyok és nem tudom mért de apum úgy becsata az ajtót hogy majnem kitört az üveg azt mondja hogy véletlen voltt
2012. dec. 29. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor Apukád nem részeg, akkor mondd el neki, hogy mennyire szereted és hogy mennyire fáj Neked amikor Anyukádat szidja és megveri. MOndd el, hogy tudod, hogy az ajtót részeg indulatában csapta be és mondd meg Neki, hogy Te olyankor nagyon félsz tőle. Amikor ezeket elmondod, akkor az Anyukád is legyen ott melletted, hogy Ő is hallja, mert, ha nem változik a helyzet, akkor Neki kell lépnie. Nem csak a Te nyugalmad érdekében, hanem az Anyukád biztonsága érdekében is változnia kell Apukádnak. Ha Anyukád nem kér segítséget és még sokáig folytatódna a dolog, akkor Neked kell elmondanod az iskolában az osztályfőnöknek vagy kedves tanárodnak, hogy mi folyik nálatok. Sajnos az ital sok család életét teszi tönkre, de Neked, mint gyermeknek nem kötelességed ezt végig szenvedni. A felnőttek dolga és kötelessége, hogy segítsenek abban, hogy Apukád ne fenyegethesse a családodat a részeg randalírozásával. Beszélj erről Apukádékkal. Mondd meg, hogy elmondod az iskolában, hogy Apukád miket szokott csinálni. TE jó gyerek vagy, csak a felnőttek rosszak néha és ha akarnak, meg tudnak javulni. Fel a fejjel és légy bátor!:-)
2012. dec. 30. 00:20
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,Én is teljes szívemből szeretem apum persze amikor iszik nem is az a baj hanem Nagyon hülye bebolondul de nem is sört iszik hanem pálinkát. De apukám is az apjától tanulta ezt a viselkedést pl e őszkor 84 e-ért főzetünk bort
2012. dec. 30. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
főzettünk bort.. .
2021. febr. 10. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!