Férfiak! Nektek melyik típusú nő jön be jobban az alábbi két példa alapján?
1: Megpróbál édesen beszélni a férfival, és arra számít, így előírásszerűen megkapja mindazt, amit akar. Ha mégsem, sír, dühöng vagy duzzog.
2: Semmit nem hajlandó mézes mázzal bevonni és nem is finomkodik. Egyenesen és nyíltan kimondja a kívánságait, és tudatja a férfival, hol vannak a határok a
vele való bánásmódot illetően.
Egyik sem.
Hála Istennek nem csak ez a két véglet létezik.
Már maga a kérdés feltevésének a módja is manipulatív. Az első opció egyérteéműen a "rossz" a második pedig a tökéletes,igazságos válasz..
Ennyi erővel foglamzhattad volna a 2at is úgy,hogy a nő modortalan tuskó ,és "egyenesen és nyíltan kimondja kívánságait" helyett a parancsol kifejezést is használhattad volna stb
Így ebben a formában semmi érteme nincs a kérdésnek,mert ferdít,ennyi.
Olyan emberre van szükségem,akivel közösen meg tudjuk bezsélni mire van szükségünk.Nem könyörgünk egymásnak,nem duzzogunk de nem közli senki a másikkal tényként,hogy ez meg az kell.
Az első hisztis, a második nagyképű :) Nem jön be sem a hiszti, sem az "értem meg kell ám harcolni, én öntudatos vagyok és ami a szívemen az a számon".
Mindkét típus egyformán bicskanyitogató. Az igazi nő finom és megvannak a női praktikái, de nem hisztis és nem is játssza az eszét.
Öööö......ez már a bizonyítvány magyarázása :)))) Az "egyenesen és nyíltan kimondja a kívánságait" nem épp azt jelenti, hogy nem megy ki sörért.
De a lényeg az hogy én is úgy értelmeztem, hogy a kérdező egyértelműen a 2. típust akarja jónak hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!