Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek melyik típusú...

Férfiak! Nektek melyik típusú nő jön be jobban az alábbi két példa alapján?

Figyelt kérdés

1: Megpróbál édesen beszélni a férfival, és arra számít, így előírásszerűen megkapja mindazt, amit akar. Ha mégsem, sír, dühöng vagy duzzog.

2: Semmit nem hajlandó mézes mázzal bevonni és nem is finomkodik. Egyenesen és nyíltan kimondja a kívánságait, és tudatja a férfival, hol vannak a határok a

vele való bánásmódot illetően.

2012. aug. 7. 16:21
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#9: A sörös példánál maradva, akkor közli, hogy utálja, de azért hozza? :D
2012. aug. 7. 16:36
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

Én nő vagyok, de szerintem a második ezerszer vonzóbb.

Nem manipulálással éri el, amit akar, hanem nyíltan megmondja.

Ez így van jól!

2012. aug. 7. 16:37
 13/32 anonim ***** válasza:
54%

75%

igen, szerintem is nő a kérdező és a 2. pontban leírtakkal saját magát festette le. önigazolást keres. nos, a 2. talán jobb, mint az első, de az ideálistól azért messze van. nem véletlen, h a kérdező is bukott vele és most megerősítést keres, h a viselkedése jó. az őszinteség nem egyenlő a keménységgel és érzéketlenséggel. a 2. pontban szereplő mmindkét irányba elmehet. lehet, h szeretetteljes, odaadó és őszinte, de az is lehet, h egy szeretetre képtelen követelőző katonatiszt, ki úgy fogja fel a kapcsolatot, mint egy megkötettett szerződést, ahol mindenkinek megvannak az előre tisztázott és betartandó jogai és kötelezettségei

14/32 A kérdező kommentje:
#10: Én választást szerettem volna "hallani", nem azt, hogy egyik sem, mert olyan opció nem volt. Akkor nem kell válaszolni a kérdésre.
 15/32 anonim ***** válasza:
26%
Egy nő egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy finomkodjon. Ne hari, de ez nem a szolgalelkűség szinonimája....Aki finomkodik, az nem azt jelenti hogy csicskul a pasasának.
 16/32 A kérdező kommentje:

#13: A kérdés nem rólam szól, egyik példa sem vagyok.

#15: Nem írtam olyat sehol ilyesmit.

2012. aug. 7. 16:39
 17/32 anonim ***** válasza:
49%

A Cosmo és Joy szerint a 2. :) Ezért a nők szerint is a 2.

Azért mert öntudat és ami a szíveden a szádon, és légy önmagad, és légy kemény és szupercsajszi.

A férfiak szerint az 1.

Mert egy nő, ha utálja a sör szagát, attól még a párjának behozhat a konyhából egy dobozzal.....ugyanis lehet, hogy a párja sem szereti a kókuszos-ananászos tusfürdőjének a szagát, mégsem tiltja meg a használatát a lakásban.

Ennyi .)

2012. aug. 7. 16:40
 18/32 anonim ***** válasza:

#10: Én választást szerettem volna "hallani", nem azt, hogy egyik sem, mert olyan opció nem volt. Akkor nem kell válaszolni a kérdésre.

akkor talán a keménykedős katonatiszt

19/32 A kérdező kommentje:
Oké, ezt még egyszer. Nem írtam sehol ilyesmit.
 20/32 anonim ***** válasza:

senki sem mondta, h megírtad, h rólad van szó. azt mondtuk néhányan, h ez az érzésünk és hogy manipulatív a kérdésfeltevés.

amúgy rosszul közelíted meg. a sört akkor is be lehet hozni a konyhából a pasidnak, ha te nem iszol sört. nem mérföldkő, nem üztensz vele semmit és nem ez határozza meg a kapcsolatotok milyenségét.

2012. aug. 7. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!