Férfiak! Nektek melyik típusú nő jön be jobban az alábbi két példa alapján?
1: Megpróbál édesen beszélni a férfival, és arra számít, így előírásszerűen megkapja mindazt, amit akar. Ha mégsem, sír, dühöng vagy duzzog.
2: Semmit nem hajlandó mézes mázzal bevonni és nem is finomkodik. Egyenesen és nyíltan kimondja a kívánságait, és tudatja a férfival, hol vannak a határok a
vele való bánásmódot illetően.
Ha nem tud egy nő kedveskedni egy doboz sörrel, az nem a nyíltság, meg a határozottság, meg a komolyság. EZ szimplán a bunkóság. Ha a nő kéri meg a pasit, hogy hozza már be a kedvenc parfümjét a fürdőből a pasi meg nem szereti a szagát, és ezért visszautasít egy APRÓ SZÍVESSÉGET, akkor már ez jó tulajdonság?
Egy kapcsolatban tudni kell örömet szerezni a másiknak, apró szívességeket megtenni, kedveskedni. Tehát 1.
Egyik sem!
1: Hisztis nő nem kell.
2: Nem szeretem ha egy nő bunkó.
#20:
"senki sem mondta, h megírtad, h rólad van szó."
Ilyet én sem írtam.
"igen, szerintem is nő a kérdező és a 2. pontban leírtakkal saját magát festette le. "
Erre írtam, hogy nem, nem rólam van szó.
Egyébként azt nem értem, hogy ha van 2 példa, amiből választani kell, miért jön a válasz, hogy a harmadik? Nem volt ilyen kérdés. Általában minden vagy-vagy kérdésnél van egy optimális arany középút, igen. Bár elég ritka, hogy valaki pont középen legyen. Egy kicsit inkább ilyen, vagy kicsit inkább olyan. Ezen kívül van akinek nem az arany középút jön be.
Ha írok egy példát a sörről, miért kell leragadni ennél, miért nem lehet elvonatkoztatni tőle? Az alap kérdésben ezért sem volt példa, csak általánosítás.
Na mindegy, azért a haszontalan válaszok is hasznosak bizonyos szempontból. Egyszerűbb kérdéseket kell feltennem.
A parfüm és sör hasonlat cseppet idióta.
Inkább a pasi behozná-e a sört a barátnőjének, ha nem szereti őt becsiccsentve látni?
Hát azért a sört ne hasonlítsuk a parfümhöz... A sör ártalmas is lehet. Nem mindenki csak egyet iszik havonta. Tudtommal azért a parfümtől nem lesz alkoholista az ember...
Én ugyan nő vagyok, de mindenképpen a másodikat választanám, és remélem, hogy én is ilyen vagyok.
Én nő vagyok,de azért leírom.
1 Sz@r személyiség,megcsalt feleségnek való.:)Nem értem,az emberek miért nem szeretik az őszinteséget?
Az a nő aki egy sörtől becsiccsent, az is érdekes lehet....
Milyen nő az akinek derogál ha a párja néha megiszik egy doboz sört? Ti sem isztok soha egy koktélt, vagy ilyesmit?
Bár nő vagyok,a második csoportba tartozom nagyjából.Szeretem tisztázni a játékszabályokat.Nem szeretem az alakoskodást,mindig is nyílt lapokkal játszottam,mindenki azt kapja amit lát.Így később nem kell esetleg azt hallgatnom,hogy ő bezzeg nem ilyennek ismert meg engem.
A sörös példa nem megfelelő,én ide például a házimunkát hoznám fel.Hogy például mindenki ugyan annyit tesz-e bele,vagy sem.
Mindenki belelátja a saját maga gondolatait a kérdésbe. Én is. Ezért totál másra gondolunk a kérdés alapján.
Egyébként:
"Milyen nő az akinek derogál ha a párja néha megiszik egy doboz sört? Ti sem isztok soha egy koktélt, vagy ilyesmit?"
Hogy milyen nő, azt csak te tudod megmondani, de én pl. ilyen vagyok, mert nem tűröm az alkohol fogyasztást, semmilyen mértékben. Én sem iszok, egy kortyot sem. Viszont így fel sem merül, hogy sört kelljen vinnem a páromnak, mert ha sörözik, nem lesz a párom. Ez van. Ebből a szempontból pl. a fenti példákból a 2. vagyok, mert nem mézesmázoskodok, hogy elérjem, hogy ne igyon az illető. Ha iszik, igyon, de akkor köztünk nem lesz semmi. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!