Akkor ez most beteges?
Van egy lány(12) akit jelenleg én nevelek,életkoromat nem szeretném elmondani a sor rosszindulatú ember miatt,elég fiatal vagyok. Nem Magyarországon élek,DE magyar vagyok.
A lánynak meghaltak a szülei úgy került hozzám.
És normális e az ilyen idős korba,hogy a lány velem alszik?
Van saját szobája pedig,de esetek 90%-ban velem alszik.
Én rontottam el valamit?
kérdező bocs h nem válaszoltam priviben de....
nemes egy szerű séggel annyit tudok mondani... áá, erre semmit se lehet mondani. ilyen görcsök re csak azt tudom mondani hogy ugye lehet valami meleget rakni a pocija aljához. mondjuk ha iszik egy pici meleg teát az átmelengeti belülröl és kevésbé szorít. az akció film szerű orvosos cuccra csak azt tudom mondani hogy az orvos száz hogy nem volt normális. nálunk a dokik nők. de ők se nyulkálnak. ugy hogy jogos volt a falhoz kenés; de ezek ahogy leirod lassan dűhrohamokba mennek át. szerintem priviben már mondtam de nekem a dűhrohamaimmal természetgyogyászhoz kellett járnom. mondjuk jobb mintha világ fájdalmában át menne szuicídbe. ennyi volna amit igy össze tudtam szedné nálad kb 6évvel fiattalabb lévén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!