Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az beteges, ha gusztustalanul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az beteges, ha gusztustalanul kövér nőknél próbálkozok?

Figyelt kérdés

Mert azok bárkivel beérik és azért nem próbálkozom átlag nőknél mert azokért küzdeni kell. De koppantam, mert kiderült ők sem adják könnyen magukat.

Sokan azt állítják, hogy gyerekes az, aki undorodik a kövér nőktől. Én lejjebb adtam az igényeimet, de itt sincs sikerem. Akkor hova lejjebb? Nos eddig a 30 évem alatt csak náluk próbálkoztam normál testalkatú lányoknál soha, mert azok úgy is elutasítanának. Átlag nők biztos hogy nem állnának velem szóba, ezért próbálkozom olyannál, akit mindenki kerül. Igaz nem nagyon van hozzájuk gusztusom, de azon lehet segíteni.

2012. aug. 30. 20:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
akkor sztem veled van a gond, ha mindig elutasitottak.
2012. aug. 30. 20:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Akkor mért mondják azt, hogy nekik minden jó?
2012. aug. 30. 20:47
 3/17 A kérdező kommentje:
Mármint a kövéreknél.
2012. aug. 30. 20:48
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
nem tudom h ezt ki mondja. attól h kövér, érje be akárkivel? ugye ezt nem gondoltad komolyan? :DDD
2012. aug. 30. 20:49
 5/17 anonim ***** válasza:
48%

Ezekszerint nem jó minden nekik se...

Elég siralmas a hozzáállásod.

2012. aug. 30. 20:50
 6/17 A kérdező kommentje:
Most miért, azok előtt legalább nem kell Brad Pittnek látszanom?
2012. aug. 30. 20:52
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
mások előtt sem kell Brad Pitt-nek látszanod. ne becsüld le a kövér nőket se. ja, nem azért pártolom őket, mert kövér lennék, nehogy ide lyukadjunk ki.
2012. aug. 30. 20:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor kigyúrtnak és gazdagnak nem kell látszanom.
2012. aug. 30. 20:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Ilyen gondolkodással nem csodálom,hogy nincs barátnőd.
2012. aug. 30. 20:56
 10/17 A kérdező kommentje:
És az sem szégyen előttük ha nem merek felállni bunyózni 2 kanromával.
2012. aug. 30. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!