Gusztustalanul kövér vagyok. Hogy csináljam? 5 hónapja szültem nem szoptatok. És csak hízok hízok és hízok! Egyszerűen nincs határ nálam, kitágult a gyomrom!
Mindig csinos modell alkat voltam, terhességem előtt felszedtem 12kg-ot,de nem volt probléma még úgy sem!
Aztán terhesség alatt felszedtem 25-ot, miután megszültem 1 hónapra rá már -18 kg lement 77kg voltam, és utána valahogy visszajött a 18 sőtt ráhíztam.
A húst igénylem, ha éhezek rosszul vagyok szédelgek. a Tornával várnom kell mert császároztak!
De már ezt nem bírom, gusztustalanul kövér vagyok
Könnyü hasizmot már elkezdhetsz.Kállai Ildikó dvd-je jó tornának. Próbálj meg többet mozogni és kerülni a sok szénhidrátot. Tésztából csak durumtésztát egyél, próbáld meg a párolást az olaj helyett.
És írd meg, hogy mi történt de ne nulldiétázz!!
Bizony ne nulldiétázz! Az csak hízókúrának jó...
De tényleg. Drukkolunk!
Durumtésztában is van liszt! Ha teljes kiőrlésű, ha tojásmentes, akkor is. Délelőtt 11-ig gyümölcsök és szénhidrátok (nagyon, nagyon kevés!!), utána már csak fehérje és zöldségek, vacsorára semmi. Zsír csak akkor, ha NEM eszel hozzá szénhidrátokat, úgy nem tud felszívódni. Az a pici zsír, ami a vitaminoknak kell megtalálható a reggelenként elfogyasztott egy-egy vékony szelet sajtban, túróban, tejben is. Pl.
Egyel kevesebbet, igyal nagyon sokat, es setaljatok nagyokat, delelott, delutan is.
Tavasztol kezdj el futni, biciklizni, es tornazni is.
először is nem vagy gusztustalan!
egy csodálatos csöppségnek vagy az édesanyja.
a szülés megviseli a nő szervezetét legyen akár vékony, akár kövér, akár fiatal akár érettebb.
én 34 évesen szültem és 40 kiló voltam amikor teherbe estem. 13 kilót híztam össz-vissz. azt hittem majd rajtam marad néhány kiló és nem néznek középiskolásnak. nem így lett. 43 kiló vagyok most, de a hasam nagyobb mint volt(én is császárral szültem)és a fenekem laposabb mint korábban. elkezdtem tornázni mert, ha túl sovány is vagyok, legalább legyek arányos.
azt tanácsolom neked a magam példájára hivatkozva, hogy amennyiben elégedetlen vagy tégy ellene. hidd el csak elkezdeni nehéz, de amint van látható eredmény minden egyszerűbb!!!!!!!!!!!
kitartást és elszántságot kívánok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!
Ha sikerül,írok majd!
Hát én a 38hét alatt 14kg-t szedtem fel és a szülés után 10kg-t adtam le. Tehát 4kg felesleg maradt rajtam. Most két hetes kisfiú anyukája vagyok jelenleg nem tudom mennyi a súlyom, de a megnyúlt bőr a hasamon ott flityeg. :D Én szoptatok, és sajna a minap estem át a mellgyulladásos eseten. De jól vagyok, és a baba is.
Neked nem tudok többet mondani annál, hogy mértékkel egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!